Nya ‘The Beatles’ -kanalen kommer till Apple TV för att markera 50 -årsjubileum för bandet

Apple TV -programlistan verkar växa efter veckan, liksom om du är en musikfan – specifikt, ett Beatles -fan – Då blir du mer än lite upphetsad av Cupertino Set-Top Boxs senaste förvärv. För att markera 50-årsjubileet för den ikoniska brittiska gruppens statliga debut har Apple lagt till en Beatles-kanal till Apple TV, samt ger Gain Access till en rad material som är anpassade till det mest erkända bandet genom tiderna.

Efter flera år i familjemedlemmar verkar Apple TV nu få den respekt som den förtjänar, med sin tillverkare som arbetar svårt för att säkra partnerskap för ett brett utbud av innehåll. Senast utsattes det att WWE Network Channel skulle anlända, vilket ger 24/7 skydd av intervjuer samt andra klipp som rör World Wrestling Entertainment, liksom dagens introduktion av Beatles Channel beskriver Apples avsikt att göra katalogen så bred som möjligt.

Under en begränsad tid endast kan tittarna på kanalen fånga och återuppleva bandets berömda prestanda på “The Ed Sullivan Show”, den punkt där USA: s allra första verkligen erkände The Beatles talanger. Femtio år har sedan gått vidare från föreställningen “Jag vill hålla din hand”, liksom de flesta musikfilmkritiker nu skulle tänka på Beatles bland de största av tiderna. Apple TV-kanalen markerar lämpligt tillfället, samt lägger till det redan rika utbudet av Beatles-relaterat material som erbjuds från Apple.

Trots att det tog många år för Beatles musik att hamnade på iTunes – det kom till sist upp i november 2010 – tiotals miljoner låtar såväl som album har sedan sålts, liksom med några speciella inspelningar Efter att ha gått med i firandet redan i december är iTunes Music Store nu en skattkista för Beatles fans långt såväl som bredt.

Apple TV -appen innehåller också nedladdningslänkar till bandets US -utgåvor, som för första gången just har slutat erbjudas digitalt på iTunes.

Detta är bara det senaste i en lång rad nya kanaler som drivs till Apple TV under de senaste sex månaderna, såväl som länge kan det fortsätta. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om alla typer av mer materiella partnerskap erbjuder relaterade till Apple TV, så håll dig uppdaterad!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.