Nedgradera iPhone 3GS från iPhone Firmware 3.1 till 3.0

Jay Freeman (Saurik), designern bakom den ökända Cydia -butiken för iPhone har upptäckt en metod för att nedgradera iPhone 3GS från firmware 3.1 till firmware 3.0. Denna process kommer bara att fungera för dem som har sparat sin SHSH till Cydia Server, för mycket mer om SHSH, kolla in den totala detaljbloggen som publiceras av Saurik här. På samma sätt för att notera här är att även om den här tekniken hjälper dig att nedgradera din firmware från 3.1 till 3.0, kommer ditt basband inte att nedgraderas vilket indikerar att du inte kan låsa upp den för tillfället.

iPhone 2G såväl som iPhone 3G -individer kan följa den guide som publiceras här i Köp till nedgradering av firmware 3.1 till 3.0.1.

Den uppfyllande med steg-för-steg-guide hjälper dig att nedgradera iPhone 3GS från firmware 3.1 till 3.0.

Steg 1: Ladda ner iPhone Firmware 3.0 för iPhone 3GS. (Nedladdningslänk som anges nedan).

Obs: Använd inte iPhone -firmware 3.0.1 eftersom Sauriks server för närvarande inte har signaturer för det.

Steg 2: Ladda ner samt ställa in iTunes 9 om du inte redan har gjort det.

Steg 3: Navigera till C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ etc \ samt hitta “värdar” -fil.

Mac-individer kan komma till “/etc/” katalogen genom att gå med “Go-> gå till mapp” från Finder.

Steg 4: Öppna dessa “värdar” -data i anteckningsblock (för Windows) eller Textedit (för Mac OS X) samt lägga till detta

74.208.105.171 GS.Apple.com
rad som visas på skärmdumpen nedan:

Spara bara dessa data så bra som du är bra att gå!

Obs för Windows 7 såväl som Vista: Börja “Notepad” med administratörsbehörighet genom att ha idealiskt klicka på appen “Notepad”, samt klicka på alternativet “Kör som administratör”.

Steg 5: Länk din iPhone till din dator samt lägg den i DFU -läge genom: Håll ner strömmen såväl som husknappar i 10 sekunder, släpp av strömbrytaren och fortsätter att hålla huset upp tills iTunes känner igen gadgeten med Meddelandet: “iTunes har upptäckt en iPhone i läkningsläge. Du måste ta tillbaka denna iPhone innan den kan användas med iTunes.”. Vid denna tidpunkt måste din iPhone -skärm vara helt svart.

Steg 6: Börja iTunes, tryck och håll Shift -avgörande och klicka sedan på “Återställ”.

Välj firmware 3.0 .IPSW -data som du laddade ner i steg 2 samt ta tillbaka den. Under återgångsprocessen kommer iTunes att kasta dig 1015 -fel som säger:

IPhone “Din iPhone” kanske inte återställs. Ett okänt fel uppstod. (1015)

Försumma bara detta fel samt starta om återställningsprocessen från steg 5 till steg 6 tills du får 1015 -felet igen. Vid denna tidpunkt försummar bara felet såväl som att stänga iTunes eftersom din gadget redan har nedgraderats till Firmware 3.0.

Steg 7: Du kan nu jailbreak din iPhone som du har nedgraderat från firmware 3.1 till 3.0 genom att följa den steg-för-steg jailbreaking guide som publiceras här.

Om du är en iPhone 2G eller en iPhone 3G -person kan du följa den guide som publiceras här i Köp för att nedgradera firmware 3.1 till 3.0.1.

Känn dig gratis för att fråga mig någon typ av oro som rör någon typ av problem som du kan stöta på under nedgraderingsprocessen.

Ladda ner iPhone OS 3.0 firmware för iPhone 3GS

Ladda ner iTunes 9