Vill du ta bort WhatsApp skickat meddelande på iPhone eller Android? Du kan nu

du kan nu ta bort ett WhatsApp -skickat meddelande efter att verksamheten började rulla ut funktionen på både iPhone och Android -enheter. här är detaljerna.

Efter en framgångsrik rättegång med en rad användare rullar WhatsApp ut denna nya prestanda globalt idag som kommer att ge individer möjlighet att ta bort meddelanden när de har skickats.

Om du någonsin har skickat ett meddelande till fel person av misstag, skickat ett material som du snabbt har ångrat, eller bara har tagit del i några alkoholdrivna meddelanden med någon som du inte borde ha efter en tung natt, så går den här nya funktionen Att vara en gudsändning för dig, vilket gör att du kan eliminera det meddelandet före eller efter att det har lästs. Facebook-ägda WhatsApp har placerat ett system som inte är exakt baserat på stealth, vilket innebär att borttagna meddelanden fortfarande lämnar sitt märke i typen av en platshållarsträng som informerar alla typer av andra medlemmar i chatten eller gruppen som ett meddelande har har tagits bort, enligt företagets publicering om ämnet:

Meddelanden som du effektivt tar bort för alla kommer att ersättas med “det här meddelandet raderades” i dina mottagares chattar (*). På samma sätt, om du ser “det här meddelandet raderades” i en chatt, innebär det att avsändaren raderade sitt meddelande för alla.

Det innebär om du ser “det här meddelandet raderades” i en av dina chattsamtal så har någon du talar till publicerat något som de ansåg kravet att eliminera innan det ses. Detta kommer sannolikt att åberopa mycket fler samtal mellan individer när människor börjar undersöka vilket material som har eliminerats från synen. Avlägsnande av meddelanden inkluderar också en varning genom att om du vill ta bort något kommer du att behöva vara oerhört snabbt om det. WhatsApp ger dig exakt sju minuters förhalning innan föreställningen tas bort:

Du kan bara ta bort meddelanden för alla i så mycket som sju minuter efter att du har skickat. När sju minuter har gått finns det ingen metod för att ta bort meddelanden för alla.

Så där har du det, nyfunnen prestanda bakad i WhatsApp på alla plattformar som ger dig avancerad av avancerad att ha sju minuter att ta bort ett felaktigt eller felaktigt meddelande. Se bara till att du är säker på att alla medlemmar i konversationen kör den senaste versionen av WhatsApp på iOS, Android eller Windows Phone, eller meddelandet kanske inte kommer att raderas effektivt för alla mottagare.

Du kanske också vill inspektera:

Whatsapp watusi iOS 11 IPA Ladda ner på iPhone [inget jailbreak krävs]

iOS 11.2 Beta 1 nedladdningsdatum för ladda ner uppenbarligen för nästa vecka

Popcorn Time iOS 11 IPA Ladda ner på iPhone [inget jailbreak krävs]

MacOS 10.13 High Sierra Hackintosh nu möjligt med UNIBAST 8.0 Release

Nedgradering iOS 11/11.1 på iPhone eller iPad [How-to Guide]

Ladda ner iOS 11, 11.1, 11.0.3 Länkar och ställ in på iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 på iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.