Choetechs 6-pack USB-C-sladdar är rabatterade till $ 7,99, bara Save Big Today

Amazon och Choetech samarbetar för närvarande för att erbjuda en minskning av den senare USB-A till USB-C Multi-Pack of Performant Cablesable . Rabatten tillämpas med hjälp av en dedikerad rabattkod och låter dig plocka upp 6 pålitliga och hårt bärande sladdar för användning med flera enheter för bara $ 7,99.

Det är rättvist att föreslå att inte många människor faktiskt får en rusa av spänning och/eller adrenalin när de köper kablar. Sladdar är inte en av de produkter som höjer vårt blodtryck och vi sitter verkligen inte och väntar i väntan på att Amazon ska leverera vårt paket när det är sladdar som kommer. Men många av oss medger också att sladdar är en nödvändig del av den digitala revolutionen och tills allt går helt trådlöst och vi räknar ut hur vi skickar kraft och data effektivt med hjälp av tunnluft, kommer sladdar att bli en kontinuerlig en del av den upplevelsen. Det är därför det är i alla våra bästa intressen att få dem så billiga som vi möjligen kan.

Och låt oss uppriktiga här, det blir inte mycket billigare än att få ett gäng USB-C-sladdar som motsvarar cirka 1,31 dollar per enhet. Ja, du läser rätt, inköpspriset på $ 7,99 för sex sladdar fungerar till mindre än $ 1,50 vardera. För det får du snabbladdning och synkronisering med kompatibla enheter. Du får den reversibla kontaktupplevelsen. Du får ett paket sladdar med flera längder som är bäst för alla sutuationer. Du kommer också att få en sladd eller ställa in den, som använder hög kompatibilitet med en mängd av några av de mest populära enheterna på marknaden.

Om det här är den typ av affär som du har velat hitta, eller om du bara befinner dig i en position där du behöver dessa massor av pålitliga sladdar för alla dina enheter och bara har snubblat på den här affären, kan du anta ditt köp på den direkta produktlänken nedan. Se till att använda rabattkoden som markeras nedan för att få den maximala rabatten tillgänglig vid beställningen.

Se till att agera snabbt innan koden har gått ut eller om affären återkallas.

Köp: Choetech USB-C-kabel, 6-pack från Amazon: $ 7,99 med kod 5HMTAM62 | Originalpris: $ 14

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 13 Beta 3 IPSW -länkar, OTA -profiluppdatering tillsammans med iPados 13 Beta 3

Ladda ner iOS 13 Beta 3 -profil utan UDID / Developer -konto, så här

Nedladdning: iOS 13 Beta 3 17A5522G IPSW Links, OTA Revised Update släppt till devs

Jailbreak iOS 12.2 Använda UNC0VER 3.3.0 IPA

Installera WhatsApp -webben på iPad tack vare iOS 13 och iPados 13

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone och iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.