Adobe släpper uppdateringar för nästan alla innovativa molnappar inklusive Photoshop samt Lightroom för iPad

Om du är en Adobe Innovative Cloud -individ ser du troligtvis massor av appuppdateringar idag. Adobe har drivit nya uppdateringar av nästan alla sina innovativa molnappar på flera plattformar.

Från och med Photoshop för iPad har vi förmågan att utföra Lightroom-länkade redigeringar som indikerar att du kan börja bearbeta en bild i en app samt sedan gå över till den andra utan att behöva hoppa med hoops.

Det finns också ett nytt val av ämnesporträtt för att ändra bakgrunder.

Du har ett utmärkt skott av din goda vän såväl som alla hennes roliga lockar, men du vill sätta det mot en annan bakgrund. Photoshops nya välj -ämnesporträtt, drivet av Adobe Sensei, gör det enkelt att välja din väns bild samt få all komplexitet i håret eller andra detaljer med bara ett klick.

När det gäller Lightroom finns det en ny delningsredigeringsfunktion som har lagts till i fyndavsnittet i appen. En fascinerande funktion, den här låter dig producera en tidslinje av sort som visar redigeringarna som gjordes tillsammans med en jämförelse av såväl tidigare som efter bilder.

… I Lightroom kan fotografer dela sina redigerade bilder i appens fynd. När du väljer “Dela redigeringar” sparar Lightroom automatiskt både din ursprungliga bild såväl som ditt färdiga stycke samt visar de redigeringar du använde för att komma dit.

Förändringarna pågår såväl som en. Illustrator stöder nu molnpapper för första gången och Premiere Pro också har Adobe Stock Compatibility också. Användare av Aero kan nu importera ljudfiler när de skapar AR -scener såväl som det finns mycket, mycket mer.

Vi föreslår att du kolla in Adobes Blogg Publish tillkännager alla ändringar. Det är långt-håller också ett öga på uppdateringsloggarna för dina mest använda appar för idéer om vad som har förändrats där också.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 13.6 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -profilfil, Beta 2 på iPados 13.6 Släppt

iOS 13.5.1 nedgradering inte längre efter att Apple slutar underteckna iOS 13.5 Jailbreak firmware

Jailbreak iOS 13.5.1 Med checkra1n, här är exakt hur [Video Tutorial]

Bästa Cydia Repos såväl som källor för iOS 13.5 Jailbreak UNC0VER

iOS 13.5 Jailbreak tweaks kompatibla med UNC0VER 5.0.X [LIST]

Jailbreak iOS 13.5 på iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, mer med UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

iPhone SE 2 2020 Skärmskydd: just här är det allra bästa du kan köpa idag [lista]

Kodi 18.7 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera två whatsapp -kontonummer på 1 iPhone på rätt sätt, här är hur

Nedladdning: iOS 13.5.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt för iPhone samt iPad

Jailbreak iOS 13.5 utan eller ingen dator, så här

Apple njut av ECG -apphack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.