4 tips för att hålla dig frisk med din Android -telefon

Det förnekas inte att alla vill hålla sig friska, men mycket få gör vad som krävs för att uppnå det. Om du vill gå ner i vikt eller hålla dig frisk och inte vet var du ska börja har vi täckt dig.

Din Android -telefon har många appar som kan hjälpa dig att få (eller stanna) i form. Så motstå det spelet du spelar hela dagen, gå ut där och komma i form med hjälp av dessa fyra tips.

1. Få informationen

Det första du bör göra är att få all information om sätt att hålla dig friska, olika övningar, typ av mat du bör äta och allt det där. Den första appen som du bör prova är Runtastic Health Myths & Facts; Som namnet antyder kommer denna app att rensa alla myter du har angående fitness, näring, kost och hälsa som ger dig korrekt kunskap.

Appar som Nike Training Guide & 30 Day Fitness Challenge hjälper dig att lära dig om alla övningar du kan göra för att hålla dig frisk och hålla dig motiverad när du känner för att sluta (vilket händer mycket, åtminstone med mig). Båda apparna har många övningar (varierande från nybörjare till experter) och lär dig hur du kan utföra dessa övningar effektivt steg för steg.

En annan sak som du behöver hålla reda på är ditt intag. Det du äter är viktigt om du vill hålla dig frisk. Appar som att förlora det och Fooducate låter dig ställa in ett hälsosamt kaloriintag varje dag och meddela dig när du har nått din maximala intagpunkt. Båda apparna låter dig hålla en register över allt du äter och alla övningar du har utfört. Att hålla reda på sådana saker kommer säkert att hålla dig motiverad.

Om du inte ser fram emot att gå ner i vikt och bara vill vara mer aktiv, bör du kolla 7 minuters träningsapp. Alla övningar som ingår i appen kan enkelt utföras inom sju minuter och är vetenskapligt bevisade att hjälpa viktminskning och förbättra hjärt -kärlfunktionen. Det är baserat på HICT (High Intensity Circuit Training), denna träning innehåller en serie övningar som utförs rygg mot rygg med lite till ingen vila däremellan.

2. Spåra dina steg

Att springa är viktigt. Att hålla reda på din körning är kul. Om du vill spåra din vardagliga körning, appar som Runtastic, Endomondo, kartlägga min promenad och Runkeeper låter dig göra det. Alla dessa appar låter dig hålla register över din körning via GPS och ge dig mycket detaljerad information som avståndet du täckte, tid taget, din genomsnittliga hastighet, kalorier förbrända och hjärtfrekvens (du behöver en pulsmätare för att denna funktion ska fungera ).

3. Håll dig hydratiserad

Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten varje dag för både viktminskning och allmänt välbefinnande. Men det är verkligen lätt att glömma mängden vatten du har druckit.

Vattna din kropp låter dig hålla reda på ditt vattenintag och meddela dig när det är dags att dricka lite vatten. När du har installerat appen måste du ange din vikt och det hjälper dig att avgöra hur mycket vatten din kropp behöver varje dag. När du är klar med att dricka ett glas vatten, registrera det i appen. På så sätt vet du hur mycket mer vatten du behöver dricka för att nå ditt dagliga intag.

4. Sov bättre

Efter en dag med hårt arbete är det viktigt att du sover ordentligt. En ordentlig sömn ger dig all den energi du behöver nästa dag. Det finns vissa Android -appar som kan hjälpa dig att sova. Dessa appar skapar en viss atmosfär runt dig genom att spela unika ljud som verkligen är effektiva om du inte kan sova eller bara vill koppla av. Vissa appar som DroidViews rekommenderar är Pzizz, Lightning Bug och Ambio.