2018 iPhones kan innehålla kant-till-kant LCD-skärmar precis som OLED iPhone X

Apples 2018 iPhone-sortiment kan alla ha en nästan ramfri design utan att behöva flytta till OLED-tekniken som används i iPhone X, enligt Rapporter som kommer ut från Japan via Wall Street Journal.

Enligt publikationen gör Apple ett steg för att skaffa teknik som skulle göra det möjligt att använda LCD -skärmar, även i iPhone -enheter som har supertunna ramar som tidigare krävde OLED -skärmar för att uppnå det utseendet.

De avancerade skärmarna, kända som fullständiga aktiva LCD -skärmar, kräver mindre gränser än 1 mm av dagens OLED -erbjudanden. Som jämförelse behöver befintliga LCD -iPhone -skärmar gränser till flera millimeter och viktigare, kan inte böjas.

Apple har uttryckt intresse för att köpa avancerade vätskekristallskärmar från Japan-skärmen för vissa iPhones nästa år, människor som är kunniga om saken sa […]

Människor på företag som arbetar med Japan visar sade intresse för fullständiga aktiva LCD -skivor har […] kommit från Apple.

Det fina med en skärm som kan böjas är att den betyder att kontakter etc. kan döljas under ytan på ett sätt som liknar hur Apple visade iPhone X: s skärm på en bild under tillkännagivandet. Detta minskar drastiskt behovet av större ramar, något som iPhone 8 och iPhone 8 Plus fortfarande behåller trots iPhone X: s nya OLED -konfiguration.

Detta nya vs gamla designelement är en stor källa till differentiering mellan de två iPhone-linjerna för 2017, men om den här nyheten är korrekt kan alla iPhones ha en ramfri look kommer den här gången nästa år.

IPhone X, som är den första iPhone som avskaffar stora gränser runt sin skärm, kommer att säljas den 3 november som kostar en plånbok som bustar 999 dollar. Förbeställningar börjar 27 oktober och efterfrågan förväntas mycket överträffa utbudet.

(Källa: WSJ)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 11.1 Beta 1 OTA via konfigurationsprofilfil utan utvecklarkonto

iOS 11.1 Beta 1 Release Notes, Changelog och alla förändringar på ett ställe

Ladda ner iOS 11.0.1 IPSW -länkar för iPhone, iPad, iPod touch

Ladda ner iOS 11.1 Beta 1 IPSW -länkar och OTA för iPhone, iPad, iPod touch

Hur man nedgraderar iOS 11.0.1 / 11 till iOS 10.3.3 / iOS 10 [Tutorial]

Ladda ner iOS 11, 11.0.1, 11.1 Länkar och installation på iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11/11.0.1 på iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.