Lägg till denna eleganta, dimbara, 88-ledda lampa till ditt hus eller kontor för bara $ 41

Det är inte så vanligtvis att vi delar erbjudanden på något så till synes vardagligt som en golvlampa. Men det är precis vad vi gör idag, liksom vi till och med har anslutningen till en utmärkt affär också. Teckin Daylight Floor Light skulle normalt handla för cirka $ 55, men just nu kan det vara din för bara $ 41,24.

Det som gör denna golvlampa annorlunda än andra är sanningen att den inte får dina ögon att blöda när du tittar på den. Det är en snygg, modern hantering av golvlampan och vi är ganska angelägna om den. Det har också moderna kontroller med ett beröringsbaserat belysningssystem snarare än en gammaldags knapp.

Det är också belysning modern. Med en fin frostad lampskärm för att förhindra bländning och se till att du får ett trevligt, mjukt ljus, är de 88 LED -pärlorna jämnt fördelade över lampans topp för att se till att du får utmärkt ljus, överallt. Du kan välja exakt hur ljus du vill ha din lampa också tack vare den inbyggda dimningsfunktionen. Nu kan du få rätt mängd ljus när du vill ha det.

Köp: Teckin Daylight Floor Light från Amazon: $ 41,24 med kod PyWMFLP8 | Originalpris: $ 55

Tänk bara på att gå in i den diskonteringsräntekoden när du inspekterar för att spara nästan $ 14 från det vanliga priset.

En enda kran på beröringskänslig LED -fackla sätter lampan på/en annan enda kran för av. Med en trasig dimning av design kommer det långsamt att förändra belysningen långsamt från 5% till 100% ljusstyrka som dina behov, att hålla ner på beröringssensorn. Den sista ljusstyrkan kommer att komma ihåg, inget krav att förändras varje gång.

Vi har hört fantastiska saker om denna lampa såväl som Amazon -utvärderingsresultaten skulle definitivt backa upp det. Att välja upp en ny golvlampa kan vara en bedövningsprocess, men det kan bara göra saker lite intressanta. Förutom att du kan spara lite pengar också.

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 12.2 Slutliga IPSW -länkar samt OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

Nedladdning: iOS 12.3 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak -uppdatering tillhandahållen av UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak -status: Här är vad du kräver att du vet

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER samt ställa in Cydia, här är exakt hur [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12.2 till iOS 12.1.4 På iPhone eller iPad

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.