Ankers PowerDrive Speed+ Duo Cars and Truck Charger är oerhört snabb med USB PD 30W-utgång, bara $ 18,99 idag

Du kan nu spara en utmärkt 30% på den fantastiska och högt rankade Anker PowerDrive Speed+ Duo-tillbehör. Ägandet ger dig betrodd hårdvara med hjälp av förmågan att avvärja två prylar i din bil samtidigt med hjälp av dubbla portutgångar

Det är normalt mycket tufft för tillverkare att sammanföra hårdvara av denna art som skapas för att användas i en bil, men som är lite lika lätt som är tillräckligt för att smälta in i bakgrunden. Sedan den innovation som går in i dessa saker är det nästan omöjligt att minimera fotavtrycket. Ankers erfarenhet på denna marknad har emellertid gjort det möjligt för den att hitta en stil som är lite tillräcklig såväl som som idealiskt måste smälta in i alla typer av fordons interiör. IT-procedurer i 70,5 × 35 × 35 mm samt utvärderar bara 40 gram.

Det utmärkta med den här hårdvaran är att det inte bara är så lite men det är också en utmärkt kombination av Ankers PoweriQ-innovation samt USB-C kraftleverans. Detta resulterar i hårdvaruförpackningen i “tillräckligt högoktaneffekt under huven för att avgifta en USB-C MacBook såväl som en flaggskeppssmartphone, samtidigt.” Ja, det stämmer, du kan faktiskt betala en av Apples MacBook -proffs i bilen, på resande fot, samtidigt som du pumpar kraft till en länkad smartphone som sitter tillsammans med den. Detta tillbehör är kraftfullt såväl som kapabel för att göra båda.

Det inkluderar innovation av krafttransporter som skapats för att “leverera en brinnande snabb avgift till USB-C-enheter” samt har PowerIQ-innovation för att se till att ursprungliga USB-prylar drar nytta av fullhastighetsladdning. Det inkluderar också ett multiprotektsäkerhetssystem med hjälp av överspänningsskydd, temperaturkontroll och andra säkerhetsmekanismer för att se till att gadgets säkerhet är anslutna till laddningstillbehöret. Det kommer inte att röra upp ditt fordons interiör, det använder ett fantastiskt blått LED -ljud för att du kan upptäcka dina slots på natten i mörkret, liksom är kompatibel med ganska mycket typ av gadget som du kanske vill att det ska vara kompatibelt med.

Ta tag i detta utmärkta bit USB -kraftförsörjningstillbehör idealiskt nu från den direkta länken nedan medan du fortfarande kan få tag på 30% rabatt.

Köp: Anker 42W 5.4A PowerDrive Speed+ Duo 2 Port USB Cars and Truck Charger från Amazon: $ 18.99 | Originalpris: $ 27

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 12.1.3 Slutliga IPSW -länkar samt OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

iOS 12.1.3 Release Notes, Changelog samt andra ändringar du kräver att förstå om

Hur man nedgraderar iOS 12.1.3 till iOS 12.1.2 / 12.1 [Guide]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Vad är den aktuella statusen?

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple, samt webben.