Ladda ner ZTE Nubia Z17 Stock Wallpapers

ZTE är en av de kinesiska smarttelefontillverkarna som har kunnat etablera sig som ett globalt varumärke och kredit för denna framgång går till företagets aggressiva strategi och fantastiska erbjudanden för rimliga prissättningar. Förutom regelbundna “ZTE” -märkta smartphones och surfplattor släpper OEM också enheter under ett undermärke som heter Nubia och idag kommer vi att dela ZTE Nubia Z17-lager tapeter.

Om du har följt oss ett tag, måste du veta att vi fortsätter att dela lagerbakgrundsbilder från olika enheter med jämna mellanrum. Tidigare delade vi Nubia Z11 Mini och Z11 Max -stockarna.

Hur som helst, Nubia Z17 är efterträdaren till Nubia Z11 som släpptes förra året och det följer ungefär samma design och byggkvalitet. Telefonen har en Bezel-mindre 5,5-tums full HD IPS-skärm, Qualcomm Snapdragon 835 SOC, Adreno 540 GPU, 8 GB RAM, 128 GB ombord, 12+23 MP Dual Camera-inställning på baksidan och en 16MP-sensor som framsidan kamera.

3200 mAh-batteriet i Nubia Z17 kanske inte låter särskilt trevligt på papper men företaget hävdar att det kan ge 2,4 dagar säkerhetskopiering på en enda laddning med hjälp av Neopower 3.0-kraftbesparingssystem. När det gäller byggkvaliteten är Z17 tillverkad av glänsande glas och borstad metall. Telefonen levereras med Android 7.1.1 Nougat Out of Box och ZTE: s interna anpassade UX som heter Nubia UI 5.0 på toppen av den.

Ladda ner ZTE Nubia Z17 Stock Wallpapers

Nubia Z17 kommer med 15 inbyggda tapeter i full HD -kvalitet och du kan ladda ner den direkt genom att klicka på bilderna nedan.

ZTE Nubia Z17 tema tapeter

Förutom lagerbakgrunderna från ZTE Nubia Z17, har vi också de tapeter som följer med standardtema för enheten.

Du bör också ladda ner:

HTC Desire 10 Pro Stock Wallpapers (QHD)

HTC U Ultra Stock Wallpapers (QHD) och ringsignaler

Zte nubia m2 lager tapeter

Huawei Honor Magic Stock Wallpapers (QHD)

HTC U11 Stock Wallpapers (QHD)

34 Minimalistiska bakgrundsbilder i QHD -kvalitet