Anker -erbjudanden: Enorma rabatter på smartcharge -billaddare, Dashcam S1, Hydroclean Pressure Washer, More

Du behöver inte ha varit särskilt god uppmärksamhet för att veta att vi är enorma fans av enheterna och tillbehören som den folk över på Anker Produce. Oavsett om du pratar om deras kablar, deras tillbehör i bilen eller till och med deras högtalare, finns det vanligtvis något för alla och till ett pris som redan är mer än konkurrenskraftigt. Vad är bättre än konkurrenskraftiga priser? Priser som blir ännu mer imponerande när det finns en affär.

Det är exakt den situation vi befinner oss i idag, med Ankers Roav -linje som erbjuder fyra artiklar med djupa rabatter som verkligen borde missa. Oavsett om du behöver en dashcam eller en Bluetooth -mottagare, finns det en affär för alla.

Låt oss ta en titt, ska vi?

Roav Anker, Smartcharge F0 FM sändare/Bluetooth -mottagare/billaddare

Medan bilar med saker som CarPlay inbyggda är fantastiska, kör de flesta av oss i bilar som inte stöder det. Många av oss äger också bilar som inte stöder Bluetooth heller, så att kunna ansluta en liten låda med magi till en bil och få den att få Bluetooth och spottas ut som en FM -signal är ett bra alternativ. Den här har till och med två laddningsportar byggda precis i.

Köp: Roav Anker, SmartCharge F0 FM sändare/Bluetooth -mottagare/billaddare från Amazon: $ 12.99 med kod VIVAFF22 | Originalpris 19,99 dollar

Roav av Anker Dashcam S1 med full HD 1080p -upplösning

Det är en olycklig situation som vi befinner oss i, men ibland kan det vara avgörande att ha videobevis för en trafikolycka, och i vissa länder är det ett krav att ha videoinspelningsutrustning. Oavsett om det är en nödvändighet eller en trevlig att ha, kommer detta dashcam att göra susen tack vare 1080p-stöd och det otroligt namngivna Nighthawk Vision för inspelning på natten.

Köp: Roav av Anker Dashcam S1 med full HD 1080p -upplösning från Amazon: $ 71,99 med Code Roavs1BB | Originalpris 109,99 dollar

Roav av Anker, Bluetooth -mottagare med Bluetooth 4.1

En annan lösning för att ta Bluetooth-ljud och förvandla det till något äldre bilar kan förstå, den här lösningen har en inbyggd mikrofon för handsfree-samtal samt en extra port för att ansluta till ett underhållningssystem i bilen.

Köp: Roav av Anker, Bluetooth -mottagare med Bluetooth 4.1 från Amazon: $ 11.99 med Code Roavbb22 | Originalpris 15,99 dollar

Roav Hydroclean Electric Pressure Washer

Att hålla din stolthet och glädje obefläckad är en tacklös uppgift, eftersom den vanligtvis är redo för ytterligare ett rent bara ögonblick efter att du avslutat den sista. Att använda en tryckbricka kan minska mängden arbete som behövs enormt, och de är också bra för rengöring av uppfart och liknande. Denna tryckbricka är ett bra alternativ, och det kommer i en ganska hämtande nyans av grönt!

Köp: Roav Hydroclean Electric Pressure Washer från Amazon: $ 118,99 med kod Roavww22 | Originalpris 159,99 dollar

Du kanske också vill kolla in:

iPhone -tillbehörsavtal: ESR iPhone XS -fall för bara $ 3,99 i ett brett utbud av mönster

Hot Deal: iPhone XS Tempered Glass Screen Protector 2-pack för bara $ 6,99 [bara idag]

Anker -erbjudanden: PowerCore 26 800 för $ 55, trådlös laddningspaket för $ 32, blixtkablar från $ 8, mer

Hot Deal: Aukey USB PD 3.0 18W Charger för bara $ 10, debiterar iPhone XS, XS Max i full hastighet

Budgetvänlig iPhone XS, iPhone XS Max Accessories [Lista]

iPhone XS / XS Max Power Bank: Här är de bästa tillgängliga idag [lista]

iPhone xs / xs max skärmskydd med härdat glas: Här är de bästa

Bästa iPhone XS, XS Max -fall? Här är våra bästa val [lista]

iPhone xs / xs max 10w snabb trådlös laddare: Här är de bästa

iPhone Xs Max USB-C PD Fast Charger för kraftleverans: Här är de bästa

iPhone X / XS Max USB-C PD-billaddare för snabb laddning: Här är de bästa [listan]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.