8-bitars stötfångare: Ta tillbaka din iPhone till åttiotalet

En ny iPhone-stötfångare tar vår kärlek till alla saker 8-bitars och skon till en iPhone-stötfångare som säkert kommer att vädja till någon som var i närheten av åttiotal och nittiotal.

När Apple släppte iPhone 4 och sedan föll in i hela antennagatdebakelet, föddes det ödmjuka stötfångarfallet. Ursprungligen märkt lite slöseri med tid, stötfångarfallet blev snart något av en nödvändighet för dem som ville komma hela vägen genom ett telefonsamtal utan att behöva ringa tillbaka ett par gånger.

Naturligtvis är Apple inte den enda som gör stötfångare, och precis som alla andra iPhone-tillbehör, har många tredjepartstillbehörstillverkare gått med för att producera några ganska intressanta, och vid tiden ganska fantastiska stötfångare. Ett exempel på det kanske inte handlar så mycket om skyddet av din stolthet av glädje, men det ger verkligen lite färg och personlighet till det.

Tillverkad av Big Big Pixel kostar 8-bitars stötfångare $ 25 och är tillgänglig för att skickas över hela världen så länge du inte har något emot veckan eller två väntar som företaget för närvarande citerar. Av de tre färgerna – svart, vitt och rött – vi skulle behöva välja en vit modell på vår svarta iPhone.

Själva fallet är gjord av gummisilikon, så det kommer säkert att erbjuda en viss grad av skydd, men det är säkert att säga att det är så det ser ut som säljer 8-bitars stötfångare för oss. Att vara barn på 80-talet har 8-bitars grafik en speciell plats i våra hjärtan, och Big Big Pixel har lyckats träffa platsen med oroande noggrannhet.

iPhone-stötfångare blev ett avgörande tillbehör när Apple började använda dem gratis för laddning till ägare av iPhone 4 efter rapporter om tappade samtal orsakade av handenhetens helt nya antenndesign. Med människors händer som orsakade ett problem med den utsatta antennen fixade en stötfångare nästan fullständigt problemet, även om den också döljer den fantastiska industriella designen bakom ett gummi på $ 29. Apple ändrade senare designen för iPhone 4S och kommer att ändra den dessutom när nästa iPhone säljs, potentiellt i mars.

(via Gimzodo)

Du kanske också vill kolla in:

Transparent iPhone 4 DIY -fall är nu tillgängligt för alla!

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.