18-årig utvecklar arbetsöbåt

[Justin Beckerman] utvecklade en arbets-enmans ubåt. Saken är, det här är inte den första som han byggt. Ser med jobben på sin webbplats upptäcker vi nästan ingen information om den här byggnaden, men han visar en tidigare modell, förutom ett par obemannade undervattensroverprojekt.

Subens tryckskrov är tillverkat av korrugerat dräneringsrör. Det här är inte ett dåligt koncept eftersom röret är konstruerat för att bli begravd i marken och föra jordens massor ovanpå den. Det är skapat för att gå ner bara 30 meter, som beskriver bristen på halvkupoler på vardera änden; Trycket är inte så fantastiskt på det djupet. Boken som flyter till vänster är hans tätning mot ytan. Frisk luft pumpas från höger här i under. Han är också inkluderade säkerhetsfunktioner som en 20-minuters luftförvaringstank i situation som han kommer in i en bindning, liksom en snabb öppningstopplucka. Den luckan är en halvklot av att ta bort akryl som låter honom se vad som är runt honom.

Du kommer att upptäcka mycket mer från de två videoklipp som han postade. Fox 5 News-intervjun innehåller ett skott av en av de messliga arbetsbänkarna vi har sett. En orörlig bänk är indikationen på konstant jobbkonstruktion, eller hur?

[Tack Greg med hjälp av Technabob]