Apple tillkännager enorma iTunes U -uppdatering, se vad som är nya ideal här

Apples iTunes U, en app som ägnas åt att hjälpa studenter, har anslutit sig till den ganska smickrande listan av huvudsakligen glömda appar och tjänster från Cupertino. Men trots att han inte har tagit fart på det sätt som Apple skulle ha hoppats, har fruktverksamheten idag avslöjat en uppdatering, som inkluderar en mängd nya funktioner såväl som tjänster som kommer att börja rulla ut från och med nästa vecka. Fullständiga detaljer, som alltid, kan ses nedan.

Liksom många nya Apple-appar producerade iTunes U en hel del hype när det var den första introducerade tillbaka 2007, även om Apple lämnade tjänsten semi-vilande fram till 2012, då en iOS-app gjordes till de som var i ägande av En iPhone, iPad eller iPod touch. Tjänsten, som levererar ljudspår, videor, såväl som annat sådant material som är associerat med lärande, har stöd från ett antal stora universitet, men medan vissa utropade det som framtiden för lärande, har saker inte snarare visat sig att detta sätt.

Dagens uttalande ser ut att stärka iTunes U och lägga till en mängd nya såväl som potentiellt fördelaktiga drag för striden. Eddy Cue förklarar iTunes U som “ett otroligt val av akademiska material för alla runt om i världen”, liksom den snart släppta uppdateringen kommer att innehålla ett tag i funktioner som riktar sig till både praktikanter och lärare.

Lärare kommer att kunna producera såväl som att anpassa program direkt från iPad, vilket förmodligen är markeringsfunktionen för uppdateringen. Professorer kommer att kunna källa material från alla typer av en av de 75 000+ apparna som betar den akademiska klassificeringen för iPad -appar, med efterföljande material strålade över en mammut 155 nationer.

Samtidigt kommer praktikanter att kunna dra nytta av navet “Diskussioner”, en plats där praktikanter och instruktörer kan interagera med familjemedlemens lätthet. Praktikanter kan till och med njuta av push -aviseringar om specifika ämnen av intresse också, liksom allt, detta är en extremt snygg uppdatering av iTunes U -infrastrukturen.

Som nämnda kommer uppdateringen att rulla ut nästa vecka den 8 juli, liksom vi kommer att vara säker på att ge dig ett tips när det släpps, så håll dig uppdaterad.

Se till att inspektera vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in mycket fler appar för din iPhone, iPad samt iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.