Lägg till en 55-tums Samsung 4K UHD Wise TV till ditt bostadsutrymme för bara $ 400

Amazon erbjuder för närvarande den fantastiska Samsung UN55RU7100FXZA 55-tums 4K UHD-tv-apparaten med en 21% diskonteringsränta tillämpad. Den diskonteringsräntan innebär att du kan ta dig en skrikare av en tv -apparat med 4K -förmågor för bara $ 400.

För en hel del människor, liksom många familjer, görs minnen snugglat runt tv -apparaten på kvällen som konsumerar en intressant boxset av att logga in i Netflix samt argumentera om att titta på den senaste Jason Statham Action -filmen eller en utbildningsdokumentär. För att få ut det mesta av den hushållsupplevelsen kräver du en fantastisk tv -apparat att ta in alla dessa härliga TV -program, dokumentärer, såväl som filmer som förläggare samt materiella leverantörer skjuter ut framför oss.

Första saker först; Denna Samsung-uppsättning erbjuder 55 tum av fantastiskt tittande nöje. Om du har en uppsättning som för närvarande är mindre än så kommer uppgraderingen att vara betydande. Den innehåller en 4K UHD -processor utformad för att förbättra TV: s prestanda genom att uppskala varje show, säsong, samt scen med 4K fotokvalitet. Det erbjuder också ännu mer detaljer såväl som djup än någonsin tidigare tack vare hög dynamisk sort (HDR) som är utformad för att få det extremt finaste ur uppsättningen när det gäller fotokvalitet.

Denna Samsung -tv -apparat innehåller också kloka funktioner. Den har en enkel universell guide på skärmen som gör att du kan upptäcka streamingmaterial såväl som TV-program online i en bris. Det erbjuder Oneremote som är utformad för att hantera alla kompatibla prylar såväl som det till och med ger Gain Access till Voice Management Performance via Amazons Alexa. Titta på TV i härlig hög kvalitet samt få omedelbar få tillgång till dina föredragna ångande appar med denna 55-tums uppsättning.

Denna Samsung -tv -apparat kommer att se helt underbar ut när den är stolt över platsen i vilket utrymme du väljer att lägga in den. Gå vidare till den direkta länken nedan för att hämta den just nu med den tidigare nämnda diskonteringsräntan. Se till att lägga till TV: n i din kundvagn för att diskonteringsräntan ska dyka upp.

Köp: Samsung UN55RU7100FXZA Flat 55-tums 4K UHD 7 Series Ultra HD från Amazon: $ 400 | Originalpris: $ 500

Du kanske också vill inspektera:

Kontrollera för Windows Alternativ: Exakt hur man använder Ra1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Nedladdning: iOS 13.3 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering samt iPados 13.3 för kompatibla enheter

Nedladdning: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profil, IPSW -länkar släppta för iPhone samt iPad

Nedgradera iOS 13.3 till iOS 13.2.3 För checkra1n jailbreak, så här

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, här är exakt hur [guide]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 På iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mer med ny TFP0 -utnyttjande kommer snart att vara möjlig att vara möjlig

iOS 13/ 13.2.2 JAILBREAK Tweaks Kompatibilitetslista för checkra1n

Apple Watch ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.