Hur man nedgraderar iTunes 12.1 till 12.0.1 på Windows eller Mac [Tutorial]

Om du rinner för att vara en lång tid jailbreaker, finns det en stark möjlighet att du under åren har stött på den konstiga hickan eller två. Jailbreaking är, som alla programvaruapplikationshackar, fortfarande en beräknad fara i många avseenden, såväl som så att de olika tweaks såväl som appar rikt kan förbättra den allmänna iOS -upplevelsen, oförutsedda problem kan uppstå att individer av lager iOS inte kommer att ha att erbjuda med. Situationen i punkt, iTunes 12.1 spelar inte bra med Taig, Jailbreak -verktyget, och inte heller när man nedgraderar till iOS 8.1.2, den sista jailbreakable -versionen av Apples mobilprogramvara, liksom som sådan, nedgradering till iTunes 12.0.1 är det enda genomförbara alternativet. Här leder vi dig med de steg du bör vidta för att uppnå detta.

Processen är tack och lov inte utmanande att följa, och den är inte heller särskilt lång, men som alltid följer nära, liksom på nolltid, borde du köra den mycket mer jailbreak-vänliga iTunes 12.0.1.

Fönster

Steg 1: helt avinstallera iTunes 12.1. När vi säger helt innebär vi alla rester av programvaran, inklusive Apple Application Support, Apple Mobile Gadget Support samt iCloud. Att lämna allt som stannar kommer sannolikt att hindra processen.

Steg 2: Därefter ändrar du tillägget på ditt iTunes Library.itl -data till iTunes Library.Bak.

På Windows kommer du att upptäcka de nödvändiga uppgifterna i:

C: \ Användare \ [YourName] \ Music \ iTunes

Steg 3: Därefter kräver du att du startar om din maskin. Detta, när återigen, är ett viktigt steg för att uppnå en framgångsrik nedgradering.

Steg 4: Slutligen, ställ in iTunes 12.0.1 (Windows 32-bitars / Windows 64-bitars).

Mac

Steg 1: Ladda ner Pacifist från Pacifist.com samt ställa in det.

Steg 2: Stoppa iTunes såväl som alla dess spår med hjälp av aktivitetsmonitorn.

Steg 3: Ladda ner iTunes 12.0.1 för OS X härifrån samt installera det. Ställ inte in det ännu.

Steg 4: Presentera pacifist som du laddade ner i steg 1.

Steg 5: Klicka på Open Bundle samt klicka sedan på iTunes under prylar i den vänstra sidofältet, därefter välja Set Up iTunes och sedan öppna i det nedre högra hörnet.

Steg 6: När vad som helst ton, klicka på innehållet i Set Up iTunes och välj sedan installera från toppfältet. Följ alla på skärmen uppmanar fram till installationen påbörjas.

Steg 7: Efter några sekunder – eller minuter – kommer du att få en låda som säger att “applikation redan finns”. Inspektera bara rutan “Fråga inte igen om den här installationen” och klicka sedan på Byt ut.

Steg 8: Vänta på vad som helst så bra som du kommer att köra iTunes 12.0.1 på nolltid.

Här är en videohandledning som beskriver den totala processen på en Mac:

Och där har du det. Om du inte tänker på jailbreaking, behöver du inte betala mycket ränta till de steg som beskrivs i denna handledning, men om du är en jailbreaker och önskan att glädja dig över en obehindrad individuell upplevelse och sedan släppa till iTunes 12.0. Jag borde vända saker på nolltid alls.

För tutorials om exakt hur man jailbreak och ställer in Cydia:

Hur man jailbreak iOS 8.1.2 Med hjälp av Taig [Guide]

Du kanske också vill inspektera:

iOS 8.1.3 JAILBREAK -tillståndsuppdatering

Jailbreak iOS 8.1.1 samt iOS 8.1.2 med Taig på iPhone 6, 6 Plus, 5s, iPad, mycket mer [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.