iOS Freebies: Dagens betalda iPhone, iPad-appar för noll dollar [nedladdningslänkar]

Vi förstår exakt hur mycket du som du gillar en freebie, liksom så idag har vi ännu en rund upp några få några få några få Av de allra bästa iOS -apparna som har skakat av sina typiska kostnadstaggar. Om du vill dra full nytta av dessa fantastiska appar medan de är helt helt gratis, se till att inspektera listan nedan.

Det finns en underliggande stil med kameracentriska appar idag, liksom tillhandahöll exakt hur många det finns i allmänhet, det är inte en överraskning att deras respektive designers stöter på din uppmärksamhet. Men medan många av App Store: s otaliga pek-och-skjutverktyg kan kategoriseras som också-rans, är de som diskuteras här nedan äkta ädelstenar.

Orient ($ 9,99 – helt gratis / iPhone samt iPad)

Något självförklarande, denna app, som vanligtvis skulle kostnaden 9,99 $, kommer att hjälpa dig att ta det perfekta skottet genom att omedelbart räta ut dina bilder. Oavsett vilken vinkel du håller den vid, kommer ditt Kodak -ögonblick inte att äventyras, samt förutsatt att den betydande besparingen som erbjuds, är det verkligen värt att inspektera.

Ladda ner det från iTunes här.

Smile Catcher ($ 0,99 – helt gratis / iPhone)

Medan bildappar är rikligt, bevisar Smile Catcher att en person fortfarande kan erbjuda något av en nisch. Som namnet antyder kommer denna app att försöka knäppa dina ämnen medan de ler genom att upptäcka ansikten och omedelbart fånga det helt viktiga leendet.

Ladda ner det från iTunes här.

Encore ($ 3,99 – helt gratis / iPhone)

Den här appen är för dem som bara gillar att gå på konserter. Det fungerar inte bara som en fantastisk metod för att hitta vem som spelar där det på samma sätt ger ett praktiskt system som du kan gå vidare och boka dina biljetter.

Appen går helt gratis på tisdagen den 13 maj under en kort tid, så fortsätt och få den medan den är het!

Ladda ner det från iTunes här.

Procam XL 2 ($ 0,99 – helt gratis / iPad)

Denna app ger ett robust val av funktioner skräddarsydda för att berika Wannabe -fotografens prestanda. Från grundläggande linser såväl som filter till mycket mer expertfunktioner som förlustfritt TIFF-stöd samt kompensation av handbok, det är syltfylldt, liksom för en freebie, kan bara erbjuda allt du kan kräva från en videokamera-app.

Ladda ner det från iTunes här.

Monster Paradise ($ 9,99 – helt gratis / iPhone)

Ett spel påverkat av Pokémon, såväl som ursprungligen prissatt till $ 9,99, det är värt nedladdningen om du vill döda några större timmar på din iPhone.

Ladda ner det från iTunes här.

Dudeski ($ 1,99 – helt gratis / iPhone samt iPad)

Spel finns i alla former såväl som storlekar, liksom dudeski för iOS tar kul till en helt ny nivå med sin 8-bitars stilgrafik samt utmanande spel. Erbjuds för en kostnadsetikett på $ 1,99, liksom bara helt gratis för en dag, det är en titel du inte vill missa om du vill ha en avslappnad tidsdödare på din enhet.

Ladda ner det från iTunes här.

Gest TouchPad för Win8 ($ 4,99 – helt gratis / iPhone)

Om du är en PC -individ som kör Windows 8, såväl som att äga en iPhone, är den här appen något du inte vill gå vidare.

Gest TouchPad för Win8, som namnet antyder, låter dig använda din iPhone som en gestbaserad styrplatta. Förutom att gå för den rutinmässiga kostnaden på $ 4,99, liksom nu gratis, är det bästa att du laddar ner det bästa nu!

Ladda ner det från iTunes här.

Arbetstid HD ($ 2,99 – helt gratis / iPad)

Har du någonsin önskat en snygg snygg skrivbordsklocka för ditt arbetsutrymme? Då är arbetstid HD den plats du borde vända dig till bäst.

Tillgänglig för iPad förvandlar appen Apples berömda surfplatta till en underbar allt-i-ett-skrivklocka som skärmar tiden, vädret, kalendern etc.

Ladda ner det från iTunes här.

Så där har du det, folkens. Dagens officiella nedslagning av de allra bästa helt gratis apparna. Misslyckas inte med att hämta dem så snart som möjligt från App Store innan de återvänder till sina RRP: er, såväl som om du upptäcker något du glädjer dig här, se till att lämna en kommentar nedan.

Se till att inspektera vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in mycket fler appar för din iPhone, iPad samt iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.