Humana asteroider gör dig till ett vektor triangelfartyg

1979, [Nolan Bushnell] släppte asteroider till världen. Nu spelar han spelet igen, bara den här gången med hjälp av en laserprojektor samt en kinek som vänder någon individ som sitter på en avföring – i den här situationen [Nolan] själv – i allas föredragna vektor rymdskepp. Det är ett jobb för tung Steam Carnival, ett jobb av [Brent Bushnell] samt [Eric Gradman] som verkligen hoppas att ta med en modern elektronisk karneval till din stad.

Det reimaginerade Asteroids-spelet producerades med en laserprojektor för att skärma asteroiderna såväl som fartyg på ett golv. En Kinect spårar den enskilda sitter och rullar på en avföring medan en klok telefon är den triangulära rymdskeppets “Fire” -knapp. Spelet spelas i en 150 kvadratfot arena, liksom kan sätta någon individ bakom cockpiten av en asteroid gruvtriangel.

[Brent] samt [Eric] hoppas att ta med sin tunga ångkarnivalen till LA samt San Francisco nästa vår, men om de överträffar sina finansieringsmål kan de övertalas för att få sitt show öster om Mississippi. Vi skulle vilja prova det genom att gömma sig bakom poängen som de ursprungliga asteroiderna såväl som att slösa ett antal timmar.