Amazon Cyber ​​Monday 2015 -erbjudanden avslöjade [lista]

Black Friday kan representera en tid där individer blir helt upprörande för vissa exceptionella erbjudanden och besparingar, men för ett antal köpmän till och med galenskapen i Black Friday Pales till obetydlighet när Jämfört med Cyber ​​Monday. Amazon är mycket tydlig om det faktum att Cyber ​​Monday historiskt har varit företagets mest trafikerade shoppingdag på året. Som ett exempel såg förra årets Cyber ​​Monday -kampanjer hela 500 artiklar per sekund och lämnade Amazons digitala hyllor, totalt mycket mer än 43 miljoner artiklar över hela världen. I år verkar det som om Amazon återigen är redo för åtgärder och redan har meddelat sina Cyber ​​Monday -erbjudanden.

Amazon var inte blyg när han tillkännagav sina Black Friday -erbjudanden tidigt. Den monolitiska onlinehandlaren hade inte heller några problem med att få erbjudandena till så många kunder som möjligt genom att introducera ”pre-Black Friday” -försäljning, samt flera besparingar tillgängliga enbart för Amazon Prime-abonnenter i första hand. För att komplettera de exceptionella besparingar som används genom Black Friday Week och för att hålla föremål flyger från hyllorna har Amazon nu meddelat att det kommer att erbjuda ytterligare åtta dagars erbjudanden från och med 28 november till 5 december Så ofta som “var femte minut” och kommer att innehålla tusentals blixtnedslag.

Amazon har också varit vänlig nog att lista ett antal av det företaget kallar sina ”toppavtal” som kommer att gå live den 28 november:

Amazon Echo – $ 149.

Kindle och Kindle for Kids Bundle – $ 30 rabatt

Kindle Paperwhite – $ 99.99

Kindle Fire Kids Edition – $ 84.99

Amazon Fire TV – $ 25 av

Amazon Cloud Drive – Ett års obegränsad fotolagring – $ 1

Amazon Cloud Drive – Ett års obegränsad allt lagring – $ 5

LG Electronics 60 ″ 1080p TV – mindre än $ 700

Toppsäljande 48 ″ 4K TV-hemmabiobunt-mindre än $ 600

Vizio 54 ″ 5.1 hemmabioljudstång – mindre än $ 300

MEE Audio Sport-Fi M6 Noise-Isolating In-Ear hörlurar-60% rabatt

Välj LED och böjda bildskärmar från Samsung – Spara 100 $ eller mer

Penna av FifttyThree, tillgänglig via det nya Amazon LaunchPad -programmet för startups – $ 20 rabatt

Philips Fidelio-brusreducerande hörlurar-$ 100 rabatt

Intel-driven Lenovo 2-in1 bärbar dator-200 $ rabatt

Högst rankad HD-actionkam-25% rabatt

Motorola Moto 360 Smartwatch – $ 40 rabatt

Sony Smartband 2 – $ 35 rabatt

MIRA Wellness and Activity Armband, tillgängligt via det nya Amazon LaunchPad -programmet för startups – 30% rabatt

Dessutom, som du kan föreställa dig från en Amazon Price -marknadsföring, kommer det att finnas mycket fler erbjudanden som kontinuerligt uppdateras och uppdateras under kampanjperioden. Du kan omedelbart se att det finns en riktigt bra blandning av erbjudanden som används över en stor variation av teknik som Amazon hoppas kommer att vädja till allt spektrum av konsumenter som vill få tag på ett fynd under den anmärkningsvärt upptagna cybermåndagsperioden. Om du är ute efter en ny 60 ″ TV eller vill spara några dollar på en ansluten bärbar ser det ut som att Amazon har täckt.

Amazon har inte meddelat någon exakt tid på när affären kommer att gå live, så du måste vara på tårna kommer 28 november. Det finns ord att Amazon Prime -kunder troligen kommer att få en tidig tillgång till affären när de går live.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.