Ändra bakgrundsbelysning varaktighet för kapacitiva knappar på Samsung -enheter

Samsung Galaxy S6 -sortiment har varit Samsungs finaste försök att förbättra stilen och utveckla sin galax av smartphones. Den tonade Touchwiz är en välkommen modifiering av många användare av dessa enheter. Även om Samsung har tagit bort en viktig funktion medan han tappar ner sin Touchwiz UI. I det senaste Touchwiz UI som kommer installerat på enheter som S6, S6 Edge, Note 5, S6 Edge+, har du inte längre valet att ändra inställningarna för bakgrundsbelysningen för kapacitiva knappar. Valet till modifiering av bakgrundsbelysning varaktighet för de kapacitiva knapparna erbjöds i den tidigare versionen av Touchwiz.

Om du äger någon typ av ovannämnda enheter, kan möjligheter att du har mött det frustrerande ljuset som kommer från knapparna och brinner ögonen när du använder din telefon i mörkret. Skärmen på dessa enheter kan dimmas i en utmärkt grad som hjälper dig att använda telefonen även i mörkt bekvämt, men de kapacitiva knapparna lyser upp och krossa dina nattläsningssessioner eller något du kanske gör på din enhet.

Lyckligtvis, om du äger en rotad enhet, här är en app som gör att du kan få tillbaka dessa inställningar. Appen Dr. Ketan Light -inställningar, som föreslagits av namnet, utvecklas av Dr.Ketan, en utmärkt designer bland Samsung Gadget -användare. Om du äger en Samsung -gadget måste du ha använt hans mods eller roms utvecklade av honom.

Applikationen har en enkel användargränssnitt såväl som vad den står. Det ger val att modifiera varaktigheten för bakgrundsbelysningen för de kapacitiva recenterna såväl som bakknappar. Det har uppfyllandet av val för att ändra varaktigheten på bakgrundsbelysningen på knapparna:

Lager (1,5 sekunder)

Stäng av (inget ljus)

Beställnings

Alltid på (när skärmen är på)

Enheter som stöds

Denna applikation bör fungera bra med dessa Samsung -enheter:

Galaxy Note 5

Galaxy S6

Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 Edge Plus

Hur man modifierar kapacitiv knapp bakgrundsbelysning varaktighet:

Ladda ner applikationen: Button_light_1.0.apk

Installera den på din enhet.

Öppna applikationen såväl som tilldelande rotåtkomst.

Justera inställningarna till din smak och spara dem.

Ändra kapacitiva knappar Ljusinställningar på dina rotade Samsung -enheter samt spara ögonen medan du läser i mörkret. Lämna oss dina frågor i kommentarerna nedan. Inspektera de rotande guiderna på DroidViews om du inte redan är rotad.