Airplay 2, iTunes angående kloka TV -apparater, Apple säger att du snart kommer att kunna be Siri på iPhone att spela filmer på Airplay 2 TV -mottagare

Det har varit en enorm 24 timmar för AirPlay, en funktion av Apples ekosystem som vanligtvis är bortse. AirPlay gör det möjligt för människor att ta såväl video som ljud från en gadget och sedan kasta den till en annan, oavsett om det är en Apple -TV, en HomePod eller annan länkad enhet.

För första gången ser de länkade prylarna ut att inkludera tv -apparater, med Samsung i specifika tillkännagivande att det lägger till AirPlay 2 -stöd till sina TV -apparater 2019, med support på samma sätt angående 2018 -design genom en mjukvaruapplikationsuppdatering. Detta kommer tillsammans med ett uttalande om att iTunes också handlar om tv -apparater.

Införandet av iTunes kommer att markera den allra första gången Apple har gjort det möjligt för alla typer av företag att ta material från sina tjänster och sedan presentera det på sin egen hårdvara. Det innebär att människor kommer att kunna se TV såväl som filmmaterial som har köpts eller hyrts från iTunes och förmodligen kommer de också att få tillgång till vad Apples nya streamingmaterialstjänst visar sig vara.

Även om det är fascinerande i sig, ger Airplay 2 -stödet på samma sätt som stöd för Siri. Apple säger att med stöd för Siri såväl som HomeKit, TV -apparater från Samsung kan hanteras med att använda röst eller exakt samma mediekontroller som iOS -individer har glädjat sig för i flera år.

Det innebär att det att kunna hantera volymen på din TV från din iPhone: s låsskärm är något du kan se framåt för, förutsatt att du naturligtvis har den bästa TV: n.

Vad allt detta motsvarar är Apple som lägger till Apple TV-funktioner till TV-apparater utvecklade av tredje part. Apple har länge ryktats ha funderat på att bygga sin egen tv, liksom det som aldrig berört frukt, det har tagit bort att den här metoden är nästa finaste sak. Troligtvis är det också det allra bästa av alla världar för konsumenterna.

Du kanske också vill inspektera:

Hur man nedgraderar iOS 12.1.2 till iOS 12.1 / iOS 12.1.1

iOS 12.1.2 Release Notes, Changelog samt andra ändringar som framhävs av Apple

Ladda ner iOS 12.1.2 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone XS, XS Max, XR, X, samt mer

Jailbreak iOS 12.1.1 / iOS 12.1: Job Zero Team publicerar Privilege Escalation Bug som kan resultera i allra första offentliga iOS 12 Jailbreak

Call of Ansvar Legends of War Android Apk Beta Download of 1.0.0 version släppt

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.