Apples VD Tim Cook antyder iWatch, hävdar att röstmeddelanden är avgörande funktion i iOS 8

Det är iWatch, iWatch, IWatch Ideal nu, och när UBS -analytiker Steven Milunovich lyckades få tag på Apple VD Tim Cook, var det den senare Uppenbar att gynna röstmeddelanden som har lett till att analytikern tror att det kan vara en huvudfunktion för det oanmälda men efterlängtade Apple Smartwatch.

Under mötet växte Tim Cook tydligen lyrisk om hur kineserna gillar att skicka korta röstmeddelanden snarare än de som består av text och som ett resultat är iOS 8 inställd på att integrera ett sådant funktionsideal i App -appen. Eftersom Facebook redan rusar för att lägga till liknande funktionalitet till sin egen Facebook Messenger -app, kommer röstmeddelanden att vara en av årets största funktioner. Det är detta som leder Milunovich till slutsatsen att alla IWatch troligen skulle ha en liknande funktion.

IWatch kan komma i olika former beroende på vilket rykt du råkar uppmärksamma, men det som inte verkar vara tveksamt är det faktum att den lilla skärmen kommer att indikera att skriva på enheten är omöjligt. Som ett resultat kommer röstdiktat med Siri att vara ett avgörande tillägg till iWatch, men om Tim Cooks kommentarer ska beaktas, kan IWATCH gynna korta röstmeddelanden snarare än standarddiktat. Ändå är vi inte säkra på att någon individ vill prata i handlederna även om det är för ett kort meddelande.

Intressant nog verkar Cooks nya fokus på röstmeddelanden vara en åtgärd för den kinesiska marknaden, en som Apple för närvarande gör sitt fördömda för att erövra. Även om funktionen inte tar av sig utanför Kina, skulle det utan tvekan få Apple att se företaget som en framgång tack vare marknadens stora storlek.

Apples ryktade att IWatch förväntas debutera runt oktober i år, även om det är långt ifrån spikat på denna punkt. Och det ryktas också att enheten kommer med en mängd sensorer för att övervaka olika hälsoutrymmen.

Endast tiden kommer att visa om njutningen är verklig eller inte.

(Källa: Fortune)

Du kanske också vill kolla in:

Apple iWatch skärmstorlek, funktioner och lanseringsdatum som avslöjats i ny rapport

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.