Xbox One februari 2015 Systemuppdatering rullar ut nu, här är detaljerna [video]

släppt 2013, Microsoft har just börjat rulla ut den första systemuppdateringen för Xbox One för år 2015. För mer information om vad Uppdatering ger fram, helt enkelt förbi hoppet.

Februari -uppdateringen släpptes tidigare för att förhandsgranska programanvändare förra månaden, men det har börjat rulla ut till allmänheten när vi talar. Som Microsoft har lagt upp, “Vi lyssnar alltid på dina tankar och kommer att fortsätta lägga till nya funktioner och förbättra befintlig funktionalitet för att förbättra dina spel- och underhållningsupplevelser på Xbox One.”

Förbättringarna i systemuppdateringen har riktats mot Xbox One -controller, festchatt och inkluderar tillägget av nyare TV -funktioner som “ger” trick play “och live streaming på Windows Phone och Android till Xbox Live -medlemmar i Europa med hjälp av Digital TV -tuner. ” Här är en kort översikt över de ändringar och förbättringar som Xbox One kommer att få, om du inte redan har fått uppdateringen.

Controller -förbättringar ger fram en ny Quick Connect -teknik, som gör att GamePad kan para ihop med konsolen på cirka två sekunder. Dessa irriterande frånkopplingsfrågor har också angetts som fixerade. Uppdateringen till controller firmware kan laddas ner genom att ansluta den till konsolen via USB, sedan gå över till Xbox Live, navigera till meny> Inställningar> Enheter och tillbehör och välj styrenheten. Välj nu uppdatering så ska du se processen börja omedelbart.

Spelnav gör det möjligt för användare att hålla koll på vilka vänner som spelar ditt spel, så att du kan tävla med dem, titta på spelklipp och sändningar och till och med följa toppsändare och klippskapare.

Partychatt har fått några betydande förändringar och förbättringar med en chattanslutningsstatus, förbättrad anslutning mellan två eller flera deltagare med strikta eller måttliga NATS och spel- och festinbjudningar. Bakgrunder är nu mer synliga med den extra transparensinställningen för hemmaplattorna. När det gäller TV -uppdateringar har en funktion för live -TV -streaming på Windows Phone och Android för Xbox One Digital Tuner -ägare också introducerats i Storbritannien, Frankrike, Spanien och Italien.

Den kompletta listan över ändringar är följande:

Uppdateringen rullas ut nu för alla när vi talar, och om du inte har fått någon form av anmälan om det ännu, får du inte panik, sådana utrullningar tar vanligtvis tid.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.