Project Scarlett Xbox Specs, funktioner, samt släppningsdatum officiellt avslöjade

Microsoft höll sitt E3 -seminarium igår såväl som det gick ut sin nästa konsol för första gången. Döpt Job Scarlett, den nya maskinen kommer att dyka upp under semestern 2020 såväl som som alltid är det garanterat snarare kraftverket.

Microsoft har inte sagt vad den nya konsolen kommer att kallas eller exakt hur mycket den kommer att kostnaden för att det är så långt ut från att lansera, men det gav oss lite information om vad som kommer att göra konsolen så kraftfull.

Företaget säger att en anpassad CPU baserad på AMD ZEN 2 såväl som Radeon rDNA -design kommer att innebära att Job Scarlett också kommer att vara fyra gånger mer kraftfull än den nuvarande Xbox One X. som också kommer att stödjas av användningen av GDDR6 RAM.

Precis som Sony Verified för PS5 kommer Job Scarlett på samma sätt att utnyttja SSD -lagring för att hjälpa till att förbättra ton gånger. Microsoft tar saker ett steg längre genom att använda den SSD som online -RAM, vilket gör att konsolen kan skryta med prestanda som är 40 gånger mycket bättre än den nuvarande generationen. Tons Times kommer att dra stor nytta av det här.

Utöver den tid det tar för spel att ladda, betyder dessa imponerande klingande specifikationer på samma sätt att konsolen kommer att stödja 8K-spel, strålspårning och variabel uppdateringshastighet. Spel bör också vara smör, tack vare stödet för bildhastigheter så höga som 120 fps. Mycket av det har också verifierats för Sonys PS5 också.

Microsofts E3 -evenemang var den allra första gången Microsoft verkligen talade om Job Scarlett, liksom vi förväntar oss att mycket fler nyheter kommer. Med en introduktion fortfarande 18 månader bort är nästa års E3 där allt roligt sannolikt kommer att starta.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 13 Beta 1 profil Ladda ner gratis tillsammans med iPados 13 kommer att erbjudas i juli, bekräftar Apple

iOS 13 BETA 1 OTA -konfigurationsprofil samt iPados 13 nedladdning inte släppt ännu, här är varför

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13 Public Beta 1 Nedladdningsdatum avslöjat tillsammans med MacOS 10.15, TVOS 13 Public Betas

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 13 Beta 1 Ladda ner IPSW -länkar, OTA -uppdatering samt iPados 13 Beta 1 för iPhone samt iPad

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW -länkar och ställ in på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.