iOS 11 Beta 3 vs First Beta: Speed ​​and Performance Jämförelse

Här är iOS 11 Beta 3 vs första beta-sida vid sida jämförelse när det gäller hastighet och prestanda på kompatibel iPhone.

Apples iOS 11 går för närvarande genom beta -processen som alla stora utgåvor av Apples operativsystem måste uthärda, och det är en process som skapas för att tillåta Apple att stryka ut så massor av buggar som möjligt samtidigt som det optimeras för prestanda och sådant tillsammans vägen.

Vi vet alla att tidiga byggnader av iOS -betor är bäst att undvika och inte bara på grund av de oundvikliga buggar. Apples betor är ofta mindre än optimerade när det gäller prestanda, vilket kan ge en nedslående tid för dem som installerar dem ändå. Med nya betas som anländer regelbundet, massor av hopp om att varje utgåva kommer att få med sig efterfrågade förbättringar till lyhördhet och sådant. Med iOS 11 Beta 3 nu med oss, hur mycket snabbare än iOS 11 Beta 1 är det?

Vi är glada att du frågade, för våra vänner på IAPPLeBytes på YouTube har svarat på just den frågan med hjälp av en 12 minuters video som ger oss en stor förståelse för vad användare kan förvänta sig prestanda från iOS 11 Beta 3.

I Köp för att utföra testerna och leverera ett bra exempel på prestanda, använde IAPPLeBytes en iPhone 5S som testbotten. Resonemanget är att detta är den äldsta 64-bitarsenheten och därmed tillhandahåller ett bra riktmärke för eventuella förbättringar som görs när det gäller optimeringar.

Så med det allt sagt och gjort, hur gick saker ut? Tja, vi föreslår att du tycker om hela 12-minutersvideo för att få din egen känsla av hur iOS 11 Beta 3 jämfört med iOS 11 Beta 1, men Gist är att ja, saker har börjat bli lite slicker här och där. Med det sagt är denna beta fortfarande betydligt långsammare än iOS 10.3.2, den senaste leveransversionen av iPhone och iPads programvara. Med det i åtanke kan det fortfarande vara klokt att hänga eld med att installera iOS 11 för lite längre. Kanske, bara kanske vänta på september.

Du kanske också vill kolla in:

Hur man nedgraderar iOS 11 Beta till iOS 10.3.2 / 10.3.3 [Tutorial]

Nedladdning: iOS 11 Beta 3 IPSW -länkar för iPhone, iPad, iPod touch släppt [endast devs]

Vad är nytt i iOS 11 Beta 3? Släpp anteckningar, ändringar, funktioner

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Ladda ner iOS 11 Beta 3 & installera på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Ladda ner iOS 11 Beta 3 OTA-konfigurationsprofil utan UDID / Developer-konto [How-to Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.