De bästa iPhone 14 Pro / Pro Max -fallen du kan köpa idag

Apples iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max har funnits i en månad eller så nu och om du köpte din vid lanseringen märker du förmodligen redan det Det är alltför lätt att släppa den saken. Vad du behöver är ett fall. Och vi har några förslag.

Nedan följer några av de bästa fallen du kan hämta för din iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max idag. Allt du behöver göra är att kolla in listan, välj den som passar din telefon och försök att inte släppa den saken medan du väntar på leverans.

Ganska enkelt, eller hur? Låt oss dyka in.

MKEKE CLEAR CASE för iPhone 14 Pro: $ 14.44

Detta tydliga fall är tillgängligt med olika ytor som ger en touch av färg till din iPhone utan att dölja den helt. Det är stötsäkert, säger MKEKE, och företaget lovar också skydd av militärklass, tillsammans med att vara slitstöd, skrapningsbeständig, anti-gulande och mer

Den har också exakt laddningsportutskärning och dess strömlinjeformade design innebär att den är mycket bekvämare i hand när du används. Byggt på koncept med dubbla skyddar innebär att det har inbyggda krockkuddar i fyra hörn och utökad kantskyddsteknik, vilket hjälper till att undvika att skada skador mycket mer effektivt.

Några av dess andra funktioner inkluderar SLIM och 6D-skydd, kristallklart utseende, lätt och inte skrymmande design samt lätt att installera och ta bort. Högt rekommenderad!

MKEKE CLEAR FALL FÖR IPHONE 14 PRO MAX: $ 16.14

Det är samma fall som iPhone 14 Pro-versionen, men större för den massiva 6,7-tums iPhone 14 Pro Max som du fortsätter att släppa. Perfekt!

Om du inte vet, är MKEKE specialiserat på att utveckla iPhone -fodral och har blivit topp iPhone -fall eftersom 2015. MKEKE har redan fått 1000 000+ bra betyg. Företaget är också klimatlöftevänligt certifierat. Mkeke har också Amazon Choice och Best Seller Banner på Amazon.

Företaget har olika fall som erbjuds inklusive: magnetisk, silikon, gradient klar och handmålad. De ser till att hålla jämna steg med marknadstrender och användarpreferenser, med fokus på kundupplevelse för att tillgodose deras behov bättre. Deras iPhone 14 -fall serie i genomsnitt 5000+ beställningar per dag.

Detta speciella fall av MKEKE -telefonfallslansering lanseras samtidigt med utgivningen av Apples senaste smartphone, vilket innebär att företaget alltid försöker matcha de senaste modellerna från Apple på marknaden i tid.

Ringke Fusion [Minimalist Fit] Kompatibel med iPhone 14 Pro: $ 13.99

Om du vill ha ett iPhone -fodral som inte tar en massa utrymme är det här. Det är till och med tydligt så att du fortfarande kan se din iPhone -färg också genom den.

Spigen Liquid Air Armor utvecklad för iPhone 14 Pro: $ 14.99

Spigen är ett av de viktigaste namnen inom smarttelefontillbehör och med goda skäl. Nu kan du få det populära Liquid Air Armor-fodralet för din iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max, matcha en antislipfinish med mjukt luftkuddeskydd.

Case-Mate Pelican Shield Kevlar Series: $ 59.99

Detta fall är kompatibelt med Magsafe och lovar 32ft droppskydd, idealiskt för dem som behöver vara helt säkra på att deras iPhone är säker från bulor och blåmärken.

Apple iPhone 14 Pro Max Leather Case med Magsafe: $ 59

Apples läderfodral är bland några av de bästa i företaget och du får också välja mellan en handfull solida färger. Det finns naturligtvis officiellt stöd för Magsafe, och att läder kommer att se ännu bättre ut med tiden.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA -profil släppt

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.3 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.3 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.