Vodafone Wise X9 tapeter (1080p) | Ladda ner

Vodafone Wise X9 är definitivt inte en framstående telefon. Vodafone i sig är inte ganska framträdande som ett varumärke på smarttelefonmarknaden. Verksamheten erbjuder bara den kloka X9 i Tjeckien, Storbritannien, Ungern samt Nya Zeeland. Medan telefonen i sig inte är ganska populär, kan Vodafone Wise X9 lager tapeter bara. Gadgeten levereras med 21 lager tapeter de flesta är ganska trevliga. Om du är intresserad, ladda ner Vodafone Wise X9 tapeter underifrån.

Vodafone Wise X9 lager tapeter

Det finns en övergripande av 21 lager tapeter i Vodafone Wise X9 tapeterpaket. Bakgrundsbilderna har en upplösning på 1080 pixlar med 2160 pixlar, vilket är exakt samma elementförhållande som för enhetens display.

Vi har laddat upp komprimerade JPEG nedan för att säkerställa att du kan se bakgrundsbilderna själv och välja om du vill ha dem. Vi har bara laddat upp femton av de tjugo tapeterna men dessa borde vara tillräckliga för att ge dig en idé. Om du vill ha alla bakgrundsbilder kan du ladda ner de fulla, toppklass PNG-tapeter i en enda zip-data från nedladdningslänken nedan. Extrahera den nedladdade zip för att få alla Vodafone Wise X9 -tapeter.

Vodafone Wise X9 tapet

Vodafone Wise X9 tapet

Smart x9 tapet

Vodafone Wise X9 tapet

Vodafone Wise X9 tapet

Ladda ner länkar
Vodafone-smart-x9-stock-wallpapers.zip

Ladda ner också: Vodafone Wise Ultra 6 lager tapeter

Vodafone Wise X9

Vodafone Wise X9 är en budgetplan telefon förklädd som något mycket dyrare. Det packar i vissa specifikationer på startnivå inuti även om det inte ser ut som entrénivå på utsidan. Gadgeten erbjuds endast i svart färg till en startkostnad på cirka 6990 £.

Design

De flesta saker på den här smarttelefonen är ganska typiska i detta kostnadsintervall. Det finns en fingeravtrycksscanner där den ska vara, en dubbelkamera-stil kameramodul som är tekniskt fortfarande en enkamera-modul. Trots den rundade stilen men det är fortfarande en budgetplan. Telefonen är tillverkad av plast som har fått en reflekterande yta för att se ut som glas.

Det enda som inte är typiskt i dag är en telefon utan hack. Även om jag inte är ett fan av skärmskåren, gör deras frånvaro bara telefoner att se daterade i dag. Såvida inte fronten är helt skärm med mycket lite eller inga ramar. Hur som helst, skärmen är säkrad av Dragontail Glass. På tal om daterad finns det ett 3,5 mm hörlursuttag i toppen.

Överraskande finns det också en USB -typ C längst ner tillsammans med en enda högtalargrill. Normalt skickas inte telefoner till denna kostnad eller till och med de som är högre i avsnittet Budgetplan inte med USB -typ C.

Vodafone Wise X9 -specifikationer

Det är en enda SIM-smartphone och accepterar en nano-SIM med stöd för 4G och VolTE. Lagring är utbyggbar tack vare det hängivna microSD -kortplatsen. Skärmen på framsidan är en 5,7-tums full HD+ IPS LCD-kapacitiv pekskärm med en upplösning på 1080 pixlar med 2160 pixlar. Elementförhållandet är därför 18: 9 med en pixel per tum densitet på 427. De tjocka ramarna i toppen såväl som botten resulterar i ett skärm-till-kroppsförhållande på cirka 78,2%, ungefär.

Under skärmen sitter startnivån Qualcomm SDM450 Snapdragon 450, som är en octa-core CPU med Cortex-A53-kärnor klockade vid 1,8 GHz. Det är parat med Adreno 506 GPU. Det finns bara en variant av gadgeten när det gäller RAM och lagring. Du får 3 GB RAM såväl som 32 GB lagring. Du kan använda microSD -kort med så mycket som 256 GB kapacitet för att bredda lagringen.

Batteriet är en anständig 3100mAh som naturligtvis inte kan löstas ut, liksom inte stöder någon typ av snabb laddning.

programvara

Gadgeten levereras med Android 8.1 Oreo ut ur lådan.

Kamera

Kameramodulen på baksidan består av en 16MP bakkamera med autofokusstöd och en 5 MP -djupsensor som i princip är en kamerasensor som används för att känna djup istället. Så tekniskt räknas det inte som en kamera. På framsidan får du en anständig 8MP -kamera. Det finns inte många hårdvaruinformation om dessa kameror men du kan inte förvänta dig att de ska vara extremt bra till det här priset. I bästa fall kommer de att kunna få uppgiften gjort, dvs ta användbara foton.

Andra nedladdningar

Vivo S1 lager tapeter

Meizu 16x såväl som meizu x8 tapeter

Samsung Galaxy A40 Stock Wallpapers

Vodafone Wise Mini 7 Stock Wallpapers