259 dödsfall rapporterade som ett direkt resultat av extrema selfies som tagits mellan 2011 och 2017 [rapport]

Ingen gillar att tala sjuka om de döda, men ibland måste vi bara ta paus och notera löjligheten med vad som händer runt oss. Idag är en sådan dag, med en rapport som framhäver att minst 259 personer hittills har dött när de försökte ta så kallade “extrema selfies.”

Om du undrar vad en extrem selfie är, är det tydligen när någon tar ett självporträtt i en position som kan anses extremt. Dessa inkluderar högst upp i bergen, framför rörliga fordon och bara i allmänhet på platser som de inte borde vara.

Enligt en global studie publicerad i Journal of Family Medicine and Primary Care – en publikation som förmodligen borde ha viktigare saker på sin radar – inträffade de 259 dödsfallen mellan 2011 och 2017. Som rapporterats av BBC News, kan “extrem” betyda alla slags saker.

Drunkning, transportolyckor och fall visade sig vara den vanligaste dödsorsaken. Men död av djur, elektrokution, eld och skjutvapen dök också ofta upp i rapporter från hela världen.

Det verkar ha varit en ganska betydande mängd forskning för att komma med de 259 uppenbara selfie-relaterade dödsfallen, där rapporten noterade att den också hade en mekanism på plats för att rabattera dödsfall som inte matchade specifika kriterier.

Selfie-relaterad död definierades som varje oavsiktlig död som inträffar när man gör självfotografi eller klickar selfies. Ursprungligen gjorde vi en uttömmande lista över de engelska tidningarna i olika länder som använde Wikipedia eller ministeriet för sändning av respektive länder. Vi utförde en Google -sökning efter nyckelord som ”selfie -dödsfall; selfieolyckor; selfie dödlighet; Självfotograferingsdödsfall; Koolfie dödsfall; Mobil död/olyckor. ” Weblänkadresserna för nyheterna från sökresultaten korsade med webblänkarna med en lista över beredda engelska tidningar i olika länder. Resultaten som inte matchade utesluts från studien.

Den kanske mest oroande nyheten här är att rapportens författare anser att 259 -antalet troligen är en underskattning av det verkliga antalet dödsfall, där det uppenbarligen inte är någon gräns för vissa människors dumhet.

Även om vår studie har antagit det största antalet selfie -dödsfall och incidenter till dags dato, är detta bara toppen av isberg. Många fall rapporteras inte. Begränsningen av vår studie var att vi inkluderade nyhetsrapporter endast på engelska. Därför har nyhetsrapporter på lokalt språk missats. Det finns ingen rapportering av fall som selfie-relaterade dödsfall i Indien. Således kan vissa dödsfall på grund av selfies rapporteras som vägtrafikolyckor eller andra, vilket leder till underrapportering av ett stort antal fall.

Snälla, folk, riskerar inte dina liv för att ta ett foto av dig själv.

(Källa: NCBI)

Du kanske också vill kolla in:

Kodi 18 beta 3 apk nedladdning tillsammans med iOS -app släppt

Ladda ner iOS 12.1 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone, iPad

Nedladdning: Windows 10 oktober 2018 ISO för uppdatering 1809 släppt

Ladda ner Windows 10 Pro ISO -fil utan produktnyckel från Microsoft

Fixa iOS 12 Batteriets livslängd och procentuell dränering, så här [guide]

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 på iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Ladda ner iOS 12.1 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone, iPad

Ladda ner iOS 12 IPSW Links & Install på iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.