2017-tillkännagiven Apple Airpower att levereras i september 2018, driver en speciell variant av iOS [rapport]

Kommer du ihåg Apples AirPower-laddningsmatta med flera enheter som först introducerades i september förra året? Många konsumenter skulle ha förväntat sig att produkten skulle ha kommit till digitala och fysiska hyllor nu, men enligt en ny Bloomberg -rapport måste det nya tillbehöret finnas tillgängligt i september 2018.

När AirPower först tillkännagavs tillsammans med iPhone 8, iPhone 8 Plus och iPhone X, uppgav Apple att hårdvaran skulle komma in i det allmänna området “någon gång” under 2018.

Produkten kom inte bara snabbt till aptiten hos individer som ville ha något som kunde ladda flera enheter trådlöst på en gång, men den upprörd också de som var lite mindre än entusiastiska med Apples mycket öppna för tolkningstider av frisläppandet. Det verkar som om Apple har upplevt oväntade problem med hårdvaran som har försenat lanseringen.

Rapporten tyder på att Apple ursprungligen hade förväntat sig att flygkraften skulle träffa hyllor under juni 2018. Det verkar dock som om luftkraften är lite mer komplex än vissa människor ursprungligen trodde.

Det kör en avskalad version av iOS -operativsystemet så att det kan kommunicera med iPhone, iPad och Apple njuta av hårdvara och arbeta så mycket mer än en relativt grundläggande trådlös laddare som överensstämmer med QI -protokollet. Det har också föreslagits att Apple behövde bli av med problem med överhettningen av luftmattan.

Med allt detta i åtanke verkar det som om Apple nu avser att introducera den tillgängliga luftkraften i september med en mängd Apple -ingenjörer som faktiskt använder AirPower dagligen som deras huvudenhetsladdare för att pumpa ström i sina enheter och testa integriteten av produkten. När AirPower -laddningsmattan faktiskt kommer till marknaden kommer konsumenterna att kunna använda den för att ladda iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Apple Watch och till och med ett nytt AirPods -laddningsfall när det släpps.

Med tanke på att det här är Apple som vi pratar om, förväntar vi oss att luftkraften ska levereras med funktioner och funktionalitet som går långt utöver att helt enkelt vara en trådlös laddningsplatta som kan hantera flera enheter vid en viss tidpunkt, även om det ryktas att kosta cirka $ 199 , som är ganska hög för något för laddningsenheter.

(Källa: Bloomberg)

Relaterat: Detta Apple AirPower -alternativ kan trådlöst debitera både iPhone och Apple på samma gång för 1/5: e priset.

Du kanske också vill kolla in:

iOS 12 Beta 2 Release Notes, Ändringar: Här är allt nytt

Nedladdning: iOS 12 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt

PUBG Mobile 0.6.0 Apk Download, iOS -appen för den slutliga engelska versionen släppt, här är vad som är nytt

100+ iOS 12 dolda funktioner för iPhone och iPad [körlista]

Ladda ner iOS 12 Beta 2 -konfigurationsprofilfil utan utvecklarkonto

Ladda ner iOS 12 Beta 2 IPSW Links & Install på iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12 Beta till iOS 11.4 [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.