Video: 50 förslag samt tekniker för iPhone 6 såväl som iPhone 6 Plus

med två nya smartphones samt en helt ny mjukvaruapplikation i iOS 8, till och med länge individer av Apple-prylar har stötte på något av en upptäckande kurva, liksom vi har gjort vårt finaste här för att presentera några av de allra bästa förslagen samt tekniker för att hjälpa er bekanta er med de olika nya funktionerna. Förutsatt att iOS 8 förmodligen är ett av de mest betydande sprången eftersom den extremt allra första iPhone dök upp 2007, men det verkar alltid vara något att lära sig, liksom om du vill snabbt spåra din acklimatisering med uppdateringen, Då kommer en ny video som täcker 50 anmärkningsvärda funktioner säkert att stå dig i Great Stead.

Videon, som har producerats av folket på TechSmartt, är en fantastisk 15 minuter lång, även om du vill göra det extremt många av det, kommer du troligtvis att pausa efter varje förslag du inte förstod om.

Det täcker ett antal väsentliga implementationer som Apple har gjort med den nya programvaran, liksom således, till och med till de som använder en äldre iPhone eller säkert alla typer av iDevice som körs på iOS 8. Visst, några av förslagen kommer att vara Verös om, säg, du gungar en retina iPad mini, men om du tar dig tid att se med klippet i sin helhet, kommer du säkert att upptäcka något av autentiskt intresse.

Även om iOS 8 är bra såväl som verkligen på oss-praktiskt taget hälften av de som kör iOS 8-kompatibla prylar har redan tagit tag i uppdateringen-känns det fortfarande inte som om det helt har lanserats. Det finns ett antal buggar, särskilt för dem som driver den föråldrade iPhone 4S, liksom även om HealthKit har fakturerats som ett integrerat element i Apples större ekosystem som ser framåt, är Health and Wellness -appen ännu inte skjuter på alla cylindrar.

Trots dessa tidiga kinks, som Apple arbetar med att lösa när vi talar, finns det fortfarande massor av intressanta, praktiska funktioner att komma igång med, liksom även om du redan används till iOS 8 i allmänhet, det finns definitivt ingen skada När du tar tag i ett kaffe och tittar på den här videon.

Med 50 totalt är vi säkra på att det finns något här du inte var medveten om, så ge det en klocka, liksom att dela dina tankar genom de typiska kanalerna.

Du kanske också vill inspektera:

Topp 26 Hidden iOS 8 -funktioner som du borde försöka bäst nu

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.