OS X 10.10.3 har anpassningsbara emoji-tecken [skärmdumpar]

Igår, Apple rullade ut OS X 10.10.3 Beta-nedladdning, nästa stora skrivbordsuppdatering som bland ett par mindre förändringar kommer att ge en helt ny Foton -appen i framkant. Som kontaktpunkt har mycket gjorts av foton ombyggnad och dess ersättning av både iPhoto och Aperture, men efter att ha grävt in i den nya programvaran är det inte den enda förmånen för denna förestående uppdatering.

Emoji, på bättre eller sämre, är en viktig del av den moderna konversationen, och även om det redan finns för många alternativ för de tillfällen där ord bara inte räcker, har massor av bristen på bristen på variation i den nuvarande vaktlistan.

När Unicode Consortium fortsätter att öka antalet konventionella emoji -paket har MacRumors funnit att OS X 10.10.3 innehåller ett antal egna förbättringar i detta avseende. Användare kanske kan anpassa emoji, justera hudtoner på “People” -tecken, och även om den nämnda funktionen inte ser helt färdig än enligt MacRumors skärmdumpar, skulle det vara bra att se den polerade slutprodukten göra det till allmänheten bygga.

En hudtonmodifieringsfunktion skulle ge användarna mycket mer jurisdiktion över hur de använder emoji och i sin tur interagerar med varandra. Med tanke på att det är oavslutat är det dock svårt att bli för extatisk eller föras bort om det, med tanke på att Apple, som massor av mjukvaruutvecklare, har en tendens att bearbeta idéer innan de snabbt släpper dem före release.

Foton -appen, under tiden, som redan visas på Apples officiella webbplats när vi talar, kommer också att anlända som en del av OS X 10.10.3, som förväntas komma någon gång på våren. Eftersom Apple är upptagen med flera andra överhängande lanseringar, inklusive den lilla frågan om Apple Enjoy och dess åtföljande iOS 8.2 Software Bump, är det en ganska upptagen period för Tim Cooks företag. Men om betafröet är något att gå förbi, ser OS X 10.10.3 nära att vara redo för massorna, och som sådan kommer vi att hålla ögonen och öronen skalade för all dessutom information om det släpps.

Skulle du välkomna introduktionen av specialanpassad emoji med OS X 10.10.3? Eller tror du att tillräckligt många alternativ redan finns? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

(Källa: MacRumors)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.