Hur man får Amazon Prime Day 2017 -erbjudanden utan att vara Prime -medlem

Bäst nu är det oerhört utmanande att våga någonstans nära Internet utan att bli direkt medveten om att det finns en ganska stor försäljning på Amazon bäst nu; Amazon Prime Day.

Med USA borde Storbritannien och andra länder som deltar, att gå till din lokala Amazon -webbplats idag borde visa dig bredden av försäljningen, med allt från helt nya Amazon Echo -enheter, till Amazon Storage Facility -lager av nästan allt som ingår.

Som alltid är några av de tillhandahållna extraordinära medan andra är mindre spännande. Oavsett vad du dock checkar ut måste du vara en Amazon Prime -abonnent för att få din rabatt. Således Amazon Prime Day -namnet. Och det bästa är gnuggan, för trots Amazons bästa ansträngningar är inte alla en del av företagets främsta prenumerationstjänst.

Vi är stora fans av det, inklusive Amazon Prime -videoströmningstjänsten som är bundna, men för de som inte vill blåsa $ 99 per år just nu och fortfarande vill få sin försäljning på kan det bara vara hjälp på hand.

Amazon har historiskt tillhandahållit en Amazon Prime helt gratis 30-dagars rättegång, och det körs fortfarande just nu. Det innebär att om du är berättigad kan du få en månads värde av Amazon Prime utan att spendera ett öre, även om du naturligtvis kommer att behöva överlämna dina kreditrapportkortsuppgifter för när prenumerationens provperiod löper ut.

Det är där din kalender kommer in, för när du har gjort alla din prime dagshopping måste du avbryta det Amazon Prime -prenumerationen annars kommer du att debiteras. Vi skulle hävda att om du kan skona kontanter och köpa från Amazon semi-regelbundet så är prenumerationen värt sin vikt i guld, men om inte så kan detta försöksalternativ vara för dig.

Kom bara ihåg att avbryta det innan de 30 dagarna är slut!

För att få dina 30-dagars helt gratis provning av Amazon Prime igång, registrera dig här: Prime från Amazon.

När du är klar, kolla in vårt urval av bästa erbjudanden inom Tech på Prime Day här.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: MacOS 10.13 High Sierra Beta 3 och TVOS 11 Beta 3 släppt

Hur man nedgraderar iOS 11 Beta till iOS 10.3.2 / 10.3.3 [Tutorial]

Nedladdning: iOS 11 Beta 3 IPSW -länkar för iPhone, iPad, iPod touch släppt [endast devs]

Vad är nytt i iOS 11 Beta 3? Släpp anteckningar, ändringar, funktioner

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Ladda ner iOS 11 Beta 3 & installera på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.