4 juli -affär: Lägg till en smart WiFi -ljusbrytare till ditt hem för bara $ 13,99

Amazon ger konsumenterna chansen att köpa TreatLife WiFi Smart Light Switch med en synlig rabatt bifogad. Under en begränsad tid är det möjligt att skaffa den högt rankade smarta ljusströmbrytaren för bara $ 13,99, vilket är det lägsta som detta tillbehör har diskonterats.

Till skillnad från många hemmabaserade smarta produkter som helt enkelt är plug-and-play direkt från rutan, kräver denna produkt en viss installation och den behöver en neutral tråd. Med det sagt kommer det med otroligt lätt att följa installationsinstruktionerna som inkluderar en steg-för-steg-guide för ledningsprocessen. Det borde verkligen inte vara för beskattande för husägare och borde bara ta en liten tid att vara igång.

Ingen ytterligare bro eller nav krävs för att detta ska fungera. Det är ett WiFi-baserat tillbehör, som innebär att det ansluter till ett befintligt 2,4 GHz trådlöst nätverk i fastigheten. När den är ansluten och installerad korrekt ger det dig total kontroll över de befintliga lamporna i det specifika rummet utan att behöva gå igenom processen att byta ut alla glödlampor med smarta glödlampor. Detta är särskilt användbart och oerhört användbart för hem som har ljusbeslag som använder distinkta glödlampor som inte har ett kompatibelt smart glödlampaalternativ. Avancerade ljuskronor och beslag som tar mindre halogenlökor faller ofta in i denna kategori.

När den har installerats kommer husägaren att ha full kontroll över de lampor som finns på samma belysningskrets via en smartphone eller genom att använda hörbara kommandon om den relevanta röstplattformen finns i fastigheten. TreatLife -hårdvaran stöder röstkontroll genom Amazon Alexa och Google Assistant, samt har kompatibilitet med IFTTT för att automatisering ska äga rum när andra aktiviteter inträffar. Till exempel, om kompatibla dörrsensorer är i en egenskap, kan lamporna ställas in för att slå på när en dörrsensor utlöses. Hårdvaran kommer också med möjligheten att ställa in timers och scheman direkt via den dedikerade smarttelefonapplikationen.

Ta tag i TreatLife WiFi Smart Light Switch bäst nu med rabattkoden nedan för att garantera att du får bästa möjliga besparingar på produkten.

Köp: TreatLife WiFi Light Switch med Alexa och assistentkompatibilitet från Amazon: $ 13.99 med kod Qoncs938 | Originalpris: $ 20

Du kanske också vill kolla in:

iOS 13 Beta 1 -profil Ladda ner helt gratis tillsammans med iPados 13 kommer att finnas tillgängligt i juli, bekräftar Apple

iOS 13 BETA 1 OTA -konfigurationsprofil och iPados 13 nedladdning inte släppt ännu, här är varför

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone och iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13 Public Beta 1 nedladdningsdatum tillkännagivna tillsammans med macOS 10.15, TVOS 13 Public Betas

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 13 Beta 1 Ladda ner IPSW -länkar, OTA -uppdatering och iPados 13 Beta 1 för iPhone och iPad

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.