Ladda ner Galaxy S4 Original tapeter i full HD -kvalitet

Det har gått bara en enda dag eftersom den officiella lanseringen av Samsung Galaxy S4. Bilderna på telefonen hade redan läckt ut före det officiella evenemanget så vi blev inte förvånade över att se vid evenemanget. Du kanske ifrågasätter varför Samsung inte valde en bättre design för sitt nya flaggskepp men specifikationerna och funktionen det ger är bara fantastiska. Alla väntar på att telefonen ska skickas men som den officiella nyheten säger kommer den att träffa marknaderna globalt i slutet av april.

Du kan dock känna lyxen med att använda den fantastiska tapeten som kikar i alla Galaxy S4 -bilder. Har du munnen någonsin vattnat för att äga den vackra tapeten? Här är tre officiella tapeter extraherade från S4 som du kan se i postbilden. Vi har för närvarande bara tre tapeter från enheten. Tapeten är i full HD -kvalitet med olika upplösningar. Ladda ner den från vår länk nedan, kopiera/klistra in den på din Android -telefon och njut!

Uppdatering:

Idag fick jag några nya tapeter som har lagts till i förpackningen. Nu finns det totalt 13 tapeter. 8 av dem är de ursprungliga tapeterna och de återstående 5 har retuscherats av mig. Jag tyckte inte om de ursprungliga bakgrundsbilderna så jag har fotograferat några av dem. hoppas du gillar dem.

Ladda ner:

Ladda ner 1920 x 1920 Bakgrundsbilder och toner från Galaxy S4