Android på iPhone 3G -utvecklingsuppdatering med multitouch [video]

Förra gången komponerade vi om “Android på iPhone” -bitar var när hackare effektivt hade portat Android till en iPhone 2G. Vi publicerade också en total steg för steg -guide om exakt hur man ställer in den på en Jailbroken 2G. Problemet var dock att det bara var för iPhone 2G, inte för 3G -versionen som är mycket vanligare nu än den ursprungliga iPhone Edge -modellen.

Saker formar sig för att vara ganska bra för Android på iPhone 3G. Det kommer inte att dröja långt innan vi ser full blåst version av Android körs på iPhone 3G. Hackarna/utvecklarna har redan slutfört och komponerar en chaufför med flera beröringar för iPhone, som skulle öppna en gateway för multi-touch-stöd på Android i iPhone. Enligt blogginlägget:

Jag slutförde och komponerade en chaufför för Zephyr2 på iPhone. Det är exakt samma multi-touch-tjänst som Apple har använt från och med den allra första generationens iPod Touch samt så mycket som såväl som iPad.

Nu bör detta inte tolkas som en garanti för att stödja iPad så småningom, men denna multi-touch chaufför är verkligen en konkret milstolpe som är avgörande för ganska mycket alla Apples mobila webbenheter.

Och just här är en video av den i aktion.

Videon visar exakt hur chauffören svarar på flera fingeringångar på iPhone -skärmen, liksom snarare uppriktigt sagt är vi verkligen förvånade över arbetet och tiden som han lägger in för att få det att fungera. Saker formar sig extremt bra, låter hoppas att vi snart kommer att se Android på iPhone 3G. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om den här! håll dig uppdaterad! [via Linux på iPhone]

Du kanske också vill inspektera:

Dual Boot Windows Mobile samt Android

Android 2.0.1 på HTC Windows Smart Phone

Testkörning Google Android OS på Windows 7

Android 2.0 från Nexus One på HTC Touch HD

Hur man ställer in snöleopard i VMware Windows 7

Du kan följa mig på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste jailbreaking och låsa upp utgåvor.