Apple View OS 1.1- och TVKIT -funktioner som avslöjas i nya rapportar

kommer att komma i att Apple redan arbetar med Apple View -hårdvaruuppdateringar, bara en månad i lanseringen av den bärbara gadgeten. Påstås inkluderar uppgraderingarna bättre säkerhets-, hälso- och fitnessfunktioner och ett gäng anslutningsförbättringar inklusive stöd för mycket fler Apple -produkter. Företaget arbetar också med en ny SDK – TVKit – för Apple TV också.

Redan innan Apple View med sin View OS 1.0 gick upp till försäljning, var det uppenbart att företagets första bärbara någonsin skulle få några större programvaru- och hårdvaruuppdateringar inom ett år, ganska mycket som iPhone -sortimentet. Enligt källor som citeras av 9to5MAC börjar detaljerna komma in om vad Apple -fans kan förvänta sig av nästa version, 1.1 eller 2.0, av Visa OS.

För Apple Watch är först på listan över uppdateringar en välbehövlig vy att hitta app som heter ‘Hitta My Watch’, som fortfarande kommer att förlita sig på iPhone för att hjälpa en användare att hitta den. Rapporten antyder att vyn kommer att “använda sin trådlösa signal för att fastställa sin plats i förhållande till iPhone och valfritt kommer att kunna meddela en användare om iPhone oavsiktligt lämnas kvar.” Det talas också om Apple som grundar vyn för att stödja nästa generations Apple TV, där Apple-vyn är avsedd att användas som en primär inmatningsenhet för set-top-box.

Arbetet pågår också för att tillåta utvecklare att bygga inbyggda appar för klockan, medan Apple själv arbetar med att tillåta stöd för tredjepartsvy möter problem, vilket inkluderar ”små widgetar som indikerar aktivitetsnivåer, batteritid, väckarklockor, kommande kalender Händelser och den aktuella temperaturen på många av Apples inkluderade Apple View -klockytor. ”

Next-Gene Apple TV förväntas tillkännages i juni och kan stödja Siri, som med extra stöd för tredjepartsappar också. Den ryktade “TVKit” kommer att riktas mot utvecklare för att stödja dem i att bygga appar för plattformen. Källorna har lagt till att de nya enheterna också kommer att integreras med ‘Live TV’, Apples kommande kabelutbyte, och medan den slutliga utgåvan skulle se en mycket smalare låda jämfört med den befintliga, är befintliga prototyper som bär stöd för live-TV väsentligt tjock.

Du kanske också vill kolla in:

iOS 9 beta nedladdning, släppdatum, funktioner och rykten Uppdatering

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.