5 Bästa batterispar -appar för Android 2019

Med telefoner blir större och tunnare varje dag blir det mycket mer och mycket svårare att få bra batteritid ur dem. Jag förstår ärligt talat inte detta nya koncept att göra telefoner så tunt som möjligt. Det ser bra ut, men till vilken kostnad? Vad är det för en telefon när du faktiskt inte kan använda den? Om du har haft svårigheter med att hantera telefonens strömförbrukning, här är en lista med 5 bästa batterispar -appar under 2019 för att få ditt Androids batteri att hålla längre.

1. Kaspersky batterilivslängd: Saver & Booster

Kaspersky Battery Live är en bland de mest populära och högt rankade batterispar -apparna som finns i Google Play Store. Detta är en helt gratis applikation och det ger systemoptimering i ett enda klick. Du kan till och med skapa dina egna profiler för att förbättra din batteritid med upp till 50%, enligt utvecklarna. Medan vi rekommenderar att du tar dessa siffror med en nypa salt, bör du använda denna app dagligen på bästa sätt hjälpa dig att förbättra din batteritid.

Funktioner:

Hälsosam laddning för utökad batteritid.

En-touch ‘optimera’ -knappen för att hitta och lösa problemet i ett klick.

Möjlighet att ändra CPU -frekvens för rotade telefoner.

Förinställd Battery Power Management -läge för mycket mer batteribesparingar. Alternativ för att skapa ditt eget anpassade läge.

Missa inte: Allt om smarttelefonbatteri: fakta, myterna

Kaspersky Battery Live är en av de bästa batterispar -apparna för Android. Ladda ner appen genom att klicka nedan:

[GooglePlay URL = ””/]
2. GRÖNNING

Greenify har funnits eftersom dagarna med Android Kitkat och har fått ett namn för sig själv. Ursprungligen gjordes appen endast tillgänglig för rotanvändare. Många användare förankrade till och med sina telefoner bara för att använda Greenify. Till och med idag ger Greenify mycket bättre funktionalitet för rotade Android-telefoner än de icke-rotade. Nedan följer några funktioner i Greenify.

Funktioner:

Spara batteri genom att automatiskt vila appar som inte används. Detta är en mycket användbar funktion för telefonerna som kör äldre Android -versioner.

Uteslut appar från listan “Hibernate”.

Xposed modul för att uppnå ännu bättre resultat i rotade Android -telefoner.

Greenify är inte bara mycket populär utan en av de bästa batterispar -apparna för Android i flera år. Läs recensionerna och ladda ner appen från Google Play Store genom att klicka nedan:

[GooglePlay URL = ””/]
3. GSAM Battery Monitor

Specialiteten för GSAM Battery Monitor -appen är att den visar vilka appar som dränerar telefonens batteri på ett rent, omfattande sätt. En av dess bästa funktioner heter App Sucker, där det tar en läsning av alla appar som dränerar ditt batteri så att du kan identifiera vilka som orsakar problemet. Du kan sedan vidta nödvändiga åtgärder för att hindra appen från att tömma mycket mer batteri.

Funktioner:

Låt dig tydligt veta vilka appar som är svåra på ditt batteri.

Låter dig vidta nödvändiga åtgärder för att stoppa sådana appar.

Visa detaljer som väckningslås, väckningstid och till och med CPU och sensoranvändning.

Redaktörens val: 5 typer av appar du borde sluta använda bäst nu

Ladda ner GSAM Battery Monitor från Google Play Store genom att klicka nedan:

[GooglePlay URL = ””/]
4. Servicely [endast rot]

Servicely är en intressant applikation som syftar till att minska batterianvändningen genom att hålla appar och tjänster från att köra på systemnivå. Appen är rakt fram och enkelt – du går igenom applikationen och hittar apparna som troligen orsakar massor av väckningslås och batterilapp (tips: Facebook *suck *). Vad tjänster gör är att det effektivt stänger av tjänsterna och undviker dem från att springa tillbaka till livet, på systemnivå. Den goda designen är en extra fördel.

Om du äger en rotad Android -telefon kan Servicely visa sig vara en av de bästa batterispar -apparna som finns i Play Store. Få appen genom att klicka nedan:

[GooglePlay URL = ””/]
5. Accu Battery – Battery Saver App

ACCU-batteri är en annan rot-endast applikation som ger olika kontroller för att ta kontroll över din batteritid. Appen utvecklas helt efter riktlinjerna för materialdesign och den är väldigt lätt att använda, även för den icke-tekniska kunniga. Det är helt gratis att ladda ner med en Pro -version som lägger till ytterligare funktioner. Nedan följer några av dess funktioner:

Funktioner:

Full kontroll över Wakelocks.

Möjlighet att kontrollera appar, larm och andra tjänster som möjligen kan tappa ditt batteri.

Måste lära sig: 10 förslag för att få telefonens batteri att hålla längre

Ladda ner Accu -batteri från Google Play Store genom att klicka nedan:

[GooglePlay URL = ””/]
Har du några andra intressanta appar som hjälper till att spara batteri? Låt oss veta i kommentarerna nedan!