2019 iPhone med trippel-lenskamera för att få 3x optisk zoom, 3D-avkänning via stereoskopisk vision

förstår du vad som är mycket bättre än en iPhone med två kameror runt ryggen? En med tre kameror, eller åtminstone det verkar vara det som Apples ingenjörer tror om en ny rapport från Taiwanese webbplats ekonomiska vardagliga nyheter är något att gå förbi.

Enligt utloppet kommer 2019 iPhone, minst en av de släppta, att levereras med tre bakåtvända kameralinser baserat på en forskningsstudieanmärkning från Deutsche Securities-analytiker Jialin Lu.

Lu tror att användningen av tre kameror kommer att möjliggöra avancerad 3D -avkänning tack vare stereoskopisk syn. Detta kommer att innebära att två av kamerorna kommer att användas för att fånga en bild av exakt samma objekt, på exakt samma tid, men från två olika vinklar tack vare deras olika platser på handenheten.

Bloomberg hade tidigare föreslagit att en framtida iPhone skulle inkludera en funktion som rör bakåtvänd 3D-avkänningsförmågor såväl som detta senaste ryktet skulle binda i det fint.

6-i-1 kameralins tillbehör för iPhone

Ett sådant kamerasystem skulle ytterligare Apples fortsatta tryck in i världen av förstärkt sanning med stereoskopiska förmågor som potentiellt kan hjälpa designers att utnyttja Arkit samt ge oss en ny omgång av imponerande appar som följer den preliminära tillströmningen som uppfyller ankomsten av iOS 11.

Om två av de tre linserna används för att ta bilder av exakt samma sak från olika vinklar, tror Lu att den tredje troligen kommer att stödja 3x optisk zoom, vilket ger en sådan funktion till iPhone för första gången och förbättrar 2x optisk zoom som för närvarande erbjuds av iPhone X Plus. Om allt detta är sant är det troligt att en sådan funktionsuppsättning skulle reserveras för Apples flaggskepp 2019 med tre kamera som potentiellt droppar ner till andra telefoner under de kommande åren.

(Källa: Economic Times Everyday [Google Translate])

Du kanske också vill inspektera:

iOS 11.4 Slutlig nedladdning Förväntat släppdatum

iOS 12 beta -nedladdning, rykten, funktioner, släppdatum [allt vi förstår hittills]

PUBG Mobile 0.7.1 Beta Apk, iOS -appen rullar ut, patch -anteckningar retade

Jailbreak iOS 11.3.1: Med iOS 11.4 Final såväl som iOS 12 beta släpper snart, kommer vi att se ett nytt offentligt jailbreak?

Jailbreak iOS 11.3 / 11.3.1 / 11.2.6 På iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Ladda ner iOS 11.3.1 IPSW-länkar, OTA-uppdatering med reparation för utgåva från tredje part

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.