Påstådda foton av iPhone 7 -batteri läckt

En annan dag, en annan del läcker och den här gången påstås att en samling foton visar batteriet som kommer att leva inom den obelagda iPhone 7 senare i år. Batteriet, som är ganska stort, ser inte särskilt intressant ut när du börjar läsa texten tryckt på den. Bilderna delades ursprungligen av den kinesiska webbplatsen digi.tech.qq.com.

Strax utanför fladdermattan är det tydligt att batteriet är betygsatt för 7.04 watt-timme, uppe på iPhone 6s (6.61 wattimmar) men förvånansvärt identiskt med iPhone 6 som skickades för ett par år sedan. Ingen spänningsgradering är synlig på bilderna så att inga faktiska kapacitetssiffror finns tillgängliga än, men det verkar som om iPhone 7: s batteri åtminstone kommer att bli lika bra som, om inte bättre än föregångarna.

Rykten har redan föreslagit att både iPhone 7 och iPhone 7 Plus kommer att vara tunnare enheter än iPhone 6s och iPhone 6s plus att de kommer att ersätta i spetsen för Apples smarttelefonuppställning. Med det i åtanke var det en känsla av att batterilivslängden kan drabbas som en negativ effekt av den strävan efter tunnhet, men denna nya läcka kan hjälpa till att dämpa dessa rädsla.

Med iPhone 7 som inte förväntas tillkännages i sex månader eller så ännu, finns det gott om tid för saker att förändras. Apple kunde teoretiskt fortfarande stryka ut knäckarna och fatta beslut om saker som annars kan vara redo för den stora dagen. Batteritid, videokamerafunktioner och övergripande storlek på enheterna kommer alltid att vara några av de mest intressanta sakerna att lära sig om innan en ny enhet tillkännages, men vi borde åtminstone nu vara ganska säkra på kunskapen om att Apples pågående strävan efter tunnare tunnare Och lättare telefoner behöver inte nödvändigtvis innebära batteritid påverkas negativt.

Förutsatt att denna läcka är naturligtvis korrekt.

(Källa: digi.tech.qq.com [Google Translate])

Du kanske också vill kolla in:

Läckt foto visar iPhone 7 Plus med dubbla videokameramoduler och smart kontakt

iPhone 7 för att få förbättrad batteritid och WiFi genom förbättrad EMI -skärmning

Rykten: iPhone 7 Plus för att erbjuda 256 GB lagringsalternativ, kommer att innehålla 3100mAh -batteri

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.