Samsung förklarar att fällbara telefoner är slutligen mainstream när vi väntar på Apples inträde

Samsung är förmodligen den viktigaste spelaren i världen av vikbara smartphones bäst nu såväl som medan vi fortfarande väntar på Apple för att gå på marknaden, den Galaxy Fold Maker anser att vikbara redan går mainstream.

I en bloggpublicering säger Samsung president TM ROH att praktiskt taget 10 miljoner vikbara telefoner skickades 2021, ett 300% ökning året innan.

Dessutom tror Roh att ökningen av tillväxten kommer att fortsätta. Det är en potentiell anledning för Apple att gå ut på marknaden med en hopfällbar iPhone i framtiden, liksom medan vi har hört rykten om att det är något som verksamheten arbetar med, finns det bitindikator på att den kommer att dyka upp alla typer av tid snart.

Även om Samsungs nummer är imponerande föreslår gränsen att de kan bli uppblåsta. Skärmanalytiker Ross Young anser att bara 7,9 miljoner vikbara skickades förra året, medan IDC har siffran ännu lägre på cirka 7,1 miljoner.

Hur som helst, siffran är fortfarande betydligt lägre än de 272 miljoner konventionella smarttelefonenheter som skickades 2021. Med tanke på detta är det att ta bort att det fortfarande finns en betydande marknad som väntar på att tas över när fällbart kan flytta till lägre kostnadspoäng.

IDC: s egna siffror Försäkring hävdar att fällbara smartphones kommer att nå uppskattningsvis 27,6 miljoner enheter fram till 2025, vilket troligen höjer mycket mer tryck på Apple för att gå in i striden.

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 15.6 på iPhone såväl som iPad -statusuppdatering

Nedladdning: iOS 15.6 Final IPSW länkar OTA -data samt iPados 15.6 ut nu

iOS 16 Beta -kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 Beta 4 Nedladdning, släppdatum: När Apple förväntas fröa det?

iOS 16 Beta 3 Ladda ner IPSW -länkar för iPhone, iPad ut nu för devs

iOS 16 BETA 3 Profildata Nedladdning av OTA -uppdatering utan dev -konto, här är hur

Ladda ner iOS 16 Beta 3 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.