Angry Birds Area för iOS, Android, PC & Mac erbjuds nu för nedladdning!

upprörda fåglar har varit i iOS såväl som Android vilket telefonsamtal har varit på konsoler under de senaste åren. De galna, ostoppbara fåglarna har flygt så långt som PC, Mac, Facebook samt Google Chrome i sin oändliga strävan att skydda boet.

Med tre versioner som redan finns på marknaden har Rovio lagt till en fjärde upplaga för att uppröra Birds Rio, uppröra Birds Seasons samt den ursprungliga versionen. Den allra första förhandsgranskade tidigare denna månad, upprörd Birds Area tar saker snarare faktiskt till ytterligare en dimension. Den preliminära trailern innehöll världsomspännande området station Rep Don Pettit, liksom verkligen filmades i ett rymdskepp, med Pettit-testfirande lyxiga leksaksversioner av de fluffiga fåglarna till noll gravitation.

Med upprörda fåglar som nu är en av de mest lukrativa franchisen i branschen är frisläppandet av upprörd fågelsområdet samtidigt på en rad plattformar. Det finns en iPhone, iPad, Android, Mac, samt Windows -iteration för dig att njuta av – som alla är länkade till längst ner i detta inlägg.

iOS, såväl som därefter, Android, har stimulerat en stor våg av fysikbaserade spel, som integrerar enkla idéer med ökande svårigheter att lämna konsumenterna anslutna, såväl som de ursprungliga upprörda fåglarna krediteras med att skapa det preliminära intresset.

Angry Birds Area integrerar några av de fysik som vi redan har sett, men som du kan förvänta dig från det yttre rymden innehåller spelet planeter med sina egna gravitationella agendaer – och håller saker intressanta. Fram till nu kan serien anklagas för att vara ganska exakt samma – med nivåer, fåglar, såväl som deras respektive krafter som inte var tillräckligt för att differentiera varje titel.

Om du är en upprörd Birds -missbrukare (och det finns många av er där ute) kan du ladda ner upprörd fågelsområde via nedladdningslänkarna nedan. De som utövar smarttelefonen som är i-tabletten som är Samsung Galaxy Note kan njuta av specialmaterial inklusive en toppkvalitetsnivå, ett 30-nivå DLC-paket gratis, liksom den eftertraktade nya Lazer Bird.

Låt oss gärna förstå om det nya spelet lever lika mycket som dina förväntningar genom att släppa en kommentar på våra Facebook- eller Google+ sidor!

iPhone [App Store Link]

iPad [App Store Link]

Android [Google Play Link]

Mac [Mac App Store Link]

Windows [Rovio Site Link]

Kolla in vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in fler appar för din iPhone såväl som iPad samt vårt Android Apps Gallery för att kolla in fler appar för din Android -enhet.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.