iOS 13 stöder samtidig fångst från flera kameror

med endast begränsad tid som erbjuds under Apples WWDC -öppningsnät, verksamheten kunde inte dela alla de utmärkta nya funktionerna som ingår i iOS 13 samt andra uppdateringar. En av funktionerna som kommer att dyka upp såväl som nu börjar få intresse är stöd för att samtidigt fånga video, ljud samt bilder från flera kameror samt mikrofoner på en enhet.

För närvarande kan iPhones bara fånga information från en kameror och mikrofon, men med den nya iOS 13 -utgåvan i år kommer designers att kunna utveckla appar som till exempel fångar video från både framsidan och bakre kameror på exakt samma tid.

Apple delade mycket mer information om den här funktionen under en WWDC-presentation med exemplet var en bild-i-bild-videoinspelningsapp som spelade in individen med hjälp av den främre vända kameran medan den också spelade in från den bakåtvända kammen på exakt samma tid.

Apple noterade också att designers kommer att kunna få tillgång till djupdata medan allt detta pågår, något som troligen går någon metod till sanningen att endast de senaste prylarna kommer att kunna stödja den här funktionen. Apple säger iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, samt iPad Pro kommer att kunna dra nytta av den.

Hittills verkar det inte som om Apple använder denna nya funktion i alla typer av sina egna appar, även om det är möjligt som kan modifieras inför en iOS 13 introducera senare i år. Formgivare kommer dock att kunna börja få sina varor förberedda nu, med den allra första iOS 13 -beta som nu erbjuds för nedladdning.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 13 Beta 1 Profil Ladda ner gratis tillsammans med iPados 13 kommer att erbjudas i juli, bekräftar Apple

iOS 13 BETA 1 OTA -konfigurationsprofil samt iPados 13 nedladdning inte släppt ännu, här är varför

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13 Public Beta 1 nedladdningsdatum tillkännagivna tillsammans med MacOS 10.15, TVOS 13 Public Betas

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 13 Beta 1 Ladda ner IPSW -länkar, OTA -uppdatering samt iPados 13 Beta 1 för iPhone samt iPad

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW -länkar och ställ in på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.