Sudo google assistent

en hallon pi sparkar runt sin arbetsbänk är ett projekt som väntar på att hända – om de fortfarande är oanvända tillräckligt länge för att betraktas som en “reserv”. Om du hittar att du har funnit efter en Alexa eller din egen Personal Jarvis, [Novaspirit Tech] kanske kan hjälpa dig – medföljer du har en USB-mikrofon och högtalare till hjälp – med en lättillgänglig handledning för att ställa in Google Assistant på din PI.

En snabb genomgång på att möjliggöra en ny API-klient på Googles molnplattform, [Novaspirit] hoppar över till den raspbiska konsolen för att börja uppdatera Python och några andra beroenden. Obs! Detta genomförs i den aktuella versionen av Raspbian, så var noga med att uppdatera innan du kommer igång med alla dina sudos.

En gång [Novaspirit] får det sorterat, ställer han upp en miljö för att köra Google Assistant på PI, autentiserar processen och får det att springa efter att ha använt ett par felsökningstips. [Novaspirit] har planer på att utöka detta dessutom inom en snar framtid med en del automation implementering, men det här är en stor jumping-off-punkt om du har försökt hitta ett sätt att bryta sig in i någon toppmoderna Hem läckerhet – eller något mycket mer avskalad – för dig själv. Kolla in videoveversionen av handledningen efter pausen om du gillar att njuta av videor av personer som skriver bort på kommandoraden.