Se 57th Grammy Awards 2015 Online Stream på iOS, Android samt Web

Om du är ett fan av utmärkelser visar de inte ett fantastiskt erbjudande större än Grammy Awards. Nu under sitt 57: e år innehas Grammy Awards av National Academy of Recording Arts såväl som vetenskaperna i USA, liksom precis som alla de allra bästa utmärkelsen visar att det är en som kommer att njuta av ett stort antal människor över hela världen.

Om du kan få dig själv framför en TV är du bra att gå, men vad händer om du inte är i en inställning för att göra det och måste vara beroende av att njuta av showen från en mobil gadget eller din dator?

Här kommer vi att lägga ner exakt hur du kan se till att du inte missar en minut av den 57: e Grammy Awards -showen, oavsett vilken gadget du inträffar för att njuta av.

iOS

Om du använder en iPhone eller en iPad kommer du att ladda ner CBS -appen. Det erbjuds bara i USA och även då kommer det bara att fungera om du är i den ideala delen av landet. Det indikerar att du kommer att kräva att du är i alla typer av att följa platser om du menar att få din Grammy -reparation på en iPad eller iPhone; New York City, Los Angeles, Chicago, Philadelphia, Dallas, San Francisco, Boston, Detroit, Minneapolis, Miami, Denver, Sacramento, Pittsburgh samt Baltimore.

Normalt får tillgång till CBS -appen en $ 6/månad CBS får alla tillgång till prenumeration, men om allt du vill göra är att njuta av Grammy Awards så föreslår vi den kostnadsfria rättegången. Tänk bara på att avbryta det.

Du kan ladda ner CBS -appen för iOS härifrån.

Webb såväl som Apple TV

Tyvärr har du fortfarande fastnat med CBS, såväl som att du återigen kräver att CBS all åtkomst, fel, får tillgång till om du kommer att komma någonstans såväl som om du vill spela till din Apple TV, du burk. Återigen kan du använda den kostnadsfria rättegången dock igen, du kommer att kräva att du tänker på att avbryta den såvida du inte gadget för att betala $ 6/månad.

CBS -webbplats: cbs.com/shows/grammys/live_stream/

Android

Om du redan har checkat in specificeringen av Play på iOS, kommer du inte på något sätt chockad över att du kommer att kräva CBS-appen om du vill njuta av Grammy Awards på något Android-baserat. Det är exakt samma erbjudande så långt som CBS alla får tillgång till erbjudande går också, med en gratis veckolång rättegång som erbjuds. Det är inte idealiskt, men det är åtminstone användbart!

Ladda ner CBS -appen för Android härifrån.

Google Chromecast

Om du tar med en Chromecast och vill få din Grammy -reparation på den enorma skärmen så kan du göra just det, men det finns fortfarande ingen flykt om att CBS alla får tillgång till konto. När du är alla prenumererade även om du bara kan använda Chromecast -förlängningen som normalt.

Naturligtvis gäller allt detta om du är i USA. Om inte, kan du använda en USA-baserad VPN för att få tillgång till alla ovanstående appar och tjänster.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.