5 Nya Android -appar som du bör prova den här veckan

Google Play Store har miljoner appar och att välja från ett så stort antal appar kan skapa en mycket förvirrande situation för Android -användare. I den här artikeln har jag sammanställt en lista med 5 nya Android -appar som jag rekommenderar dig att prova den här veckan.

5 Android -appar du borde kolla in den här veckan

Veckans utgåva innehåller en utbildningsapp för barn, en app -launcher, ett fantastiskt KWGT -widgetpaket, tillsammans med två fantastiska spel som du kan kolla in.

Khan Academy Kids

Khan Academy är en av de bästa utbildningsportalerna som finns på internet. Jag har varit en långvarig användare av det. På senare tid gör en ny app av gruppen rundor på internet – Khan Academy Kids.

Missa inte: Ladda ner betalda appar för helt gratis från Google Play Store

Som du lätt kan gissa med namnet, utvecklas appen för barn. Appen ger mycket fantastiskt material för olika kategorier som läsning, matematik, språk, skrivande, social-emotionell utveckling, problemlösningsförmåga och motorutveckling. Det använder roliga aktiviteter som målarbok, berättelse, ritning etc. för att instruera barnen. Dessutom är allt tillgängligt gratis.

[GooglePlay URL = “”]
Launchboard: Modern App Drawer

Idén att skriva orden för att hitta en app är inte ny av några innebär men det innebär inte att den är dålig eller inte i linje med 2018. Jag tror att det fortfarande är ett av de bästa sätten att hitta appar från applådan.

Launchboard är en minimal app som låter dig gå igenom dina installerade appar med hjälp av ett tangentbord. Allt du behöver göra är att, efter installation av appen, placera widgeten på hemskärmen för en enkel åtkomst till appen. När tangentbordswidgeten är där kan du skriva det första alfabetet för en app för att hitta den.

Launchboard ger några extra funktioner som gör det ännu bättre. Några av dessa funktioner är – markeringsappar som favoriter, tangentbordslayoutändring, teman, kontakter sökning etc.

[GooglePlay URL = “”]
Sun & Sea för KWGT

KWGT är den bästa widgetanpassningsappen för Android. Det låter dig skapa dina egna widgetar från skrapan. Och om du inte är bra på det eller tycker att det är en utmanande och tonförbrukande process, kan du importera de som skapas av andra.

Sun & Sea är ett KWGT -widgetpaket som innehåller 40+ fantastiska widgetar och 20+ vackra tapeter. Förpackningen kommer att rymma dem som gillar en minimal hemskärm. Dessutom får den ständiga uppdateringar då och då så det är uppenbart att samlingen bara kommer att växa i framtiden.

[GooglePlay URL = “”]
Fickad

Pocket City är ett stadsbyggande simuleringsspel som mycket väl kan vara det bästa spelet i sitt slag som jag har sett.

Det har allt du kan förvänta dig av ett stadsbyggande spel. Du kan skapa bostads-, kommersiella och industriella zoner som stadens nya borgmästare och mycket mer. Men det är inte därför jag berättar om det här spelet. Alla simuleringsspel gör allt detta. Det som gör Pocket City annorlunda från andra spel är att det är tillgängligt som en engångsköp. Ja, när du betalar för det behöver du aldrig spendera mycket mer pengar på det igen eftersom det inte har några annonser, köp i appen eller någon form av mikrotransaktion.

Måste läsa: 10 Android -appar och spel du borde kolla in den här veckan

I tider där alla skjuter mikrotransaktioner i halsen för att göra spelet spelbart tar Pocket City en annan väg med sitt engångsbetalningssystem. Dessutom har den också en helt gratis version om du vill kolla in den innan du köper premiumversionen.

[GooglePlay URL = “”]
En mycket mer knapp

En mycket mer knapp är ett pusselspel som är helt handritat. Det har lite grafik och utmanande spel tillsammans med smidiga animationer. Syftet med spelet är att flytta knapparna runt på en karta för att låsa upp nya områden. Spelet kan vara utmanande men du kan ta hela tiden du behöver eftersom det inte har en fast tidsgräns för varje nivå.

[GooglePlay URL = “”]
Du kanske också gillar: Har du lite Google Play -balans att spara? Få dessa appar och spel