Root Nexus 5 på Android 5.0 Lollipop med CF-Auto-Root One-Click Tool

Nexus-enheter har en tendens att vara ganska lätt att rota, och Nexus 5 har följt efter. Tack till Chainfire som har släppt Auto-Root-verktyget för Nexus 5 för att se till att en process som är så grundläggande som möjligt. Så kom igen Nexus 5 -användare, det är dags att få händerna smutsiga och ta kontroll över din enhet. Att rota din telefon kan vara en skrämmande uppgift men med den kommer stora fördelar och en rad rotåtkomstappar som kan göra saker du bara har dagdrömt om. För alla användare som inte redan har rotat sina telefoner kommer vi att bli idealiska för det så att du också kan börja njuta av fördelarna med att rota utan några dessutom förseningar.

Varning

Den här guiden måste följas mycket noggrant och tålmodigt. Varje avvikelse kan leda till en murad enhet. Se till att läsa varje steg helt innan du fortsätter och låt det slutföras tid för processerna. Dessutom garanterar denna guide inte att processen kommer att bli framgångsrik och alla risker tas enbart efter användarens bedömning. Den här guiden är endast avsedd för Nexus 5! Andra enheter stöds inte. Felaktig användning av dessa filer kan resultera i en murad enhet. Du ensam är ansvarig för alla konsekvenser som kan uppstå under processen, vi ska inte hållas ansvariga för skador på din enhet.

Innan du börjar

Här är en liten checklista som hjälper dig att förbereda dig innan du börjar

Se till att ditt batteri laddas till över 60% för att hindra det från att dö och korrupta processen.

VIKTIG! Om din Nexus 5 inte har en olåst bootloader, kommer CF-Auto-Root-verktyget att låsa upp det och därmed kommer den att torka av telefonens appar och data. Kom ihåg att säkerhetskopiera alla filer, kontakter och annan avgörande data. Om du har låst upp dess bootloader kommer du att vidarebefordra oskadd.

Du kan ladda ner CF-Auto-Root-programmet härifrån.

Ladda ner och installera Google USB -drivrutiner.

Slå på USB -felsökning på din Nexus 5. Så här kan du göra det.

Rot nexus 5

Börja med att extrahera innehållet i den nedladdade filen till någonstans bekvämt, som ditt skrivbord.

Stäng av din Nexus 5.

Slå sedan på den igen genom att hålla ner volymen ner + strömnycklar helt. Släpp nycklarna när du går in i startloader -läget.

Anslut telefonen till datorn med hjälp av en USB -kabel.

Dubbelklicka på ROOT-WINDOWS.BAT-filen. Ett kommandofönster öppnar upp och ber dig att trycka på en avgörande för att fortsätta med att låsa upp startlastaren och rota enheten.

Vänta tills processen slutför och klickar på eventuella instruktioner på din telefon som kommer upp när du blir ombedd.

Du kommer att se en röd Android -bot och rotskript som körs på din Nexus 5: s skärm. Vänta bara tills enheten startar upp.

Så är slutet! Du har nu en helt rotad Nexus 5 redo för dig att leka med och skörda fördelarna med att rota. För att verifiera rotåtkomst kan du ladda ner root checker -appen från Play Store och köra den.

[GooglePlay URL = ””]
Lämna en kommentar nedan för att ge oss lite feedback om din rotupplevelse eller om du har några frågor.

Krediter: Chainfire

Läs nästa
Hur man döljer roten på Android och passerar safetynet -check