9,7-tums iPad 6 2018 med Apple Pencil Support tillkännagivna, just här är detaljerna

Apple har officiellt använt sitt senaste utbildningsfokuserade evenemang i Chicago, Illinois för att avslöja och introducera en ny 9,7-tums iPad 6 2018 riktad mot praktikanter och utbildningspersonal. Med tillkännagivandet har Apple betecknat sitt mål att placera ett stort fokus på utbildning och ta verksamheten tillbaka till sina rötter.

Det kan vara svårt att tro, men det har verkligen varit ungefär sex år eftersom Apple senast höll ett evenemang som var fokuserat på utbildning såväl som produkter såväl som tjänster för att förbättra marknaden.

Det Cupertino-baserade företaget introducerade ett verktyg för att utveckla iPad-e-böcker redan 2012, liksom nu, på The Lane Technical College Prep High Institution har introducerat en ny iPad-design som inte bara är kraftfull såväl som extremt kapabel, men en Vilket är också kostnadseffektivt såväl som prissatt till charm till praktikanter som vill ha en surfplatta för akademiska ändamål, utöver instruktörer som känner kravet på att använda denna typ av innovation vid köp för att distribuera samt instruera läroplanen.

Apple har nyligen reviderat sin iPad -sort genom att få in olika versioner, med olika skärmar, allt tillhandahållet till olika kostnadspunkter. I själva verket, om du bara skulle titta på iPads som erbjuds, skulle du bli förlåten för att du är lite förvirrad över vem Apple känner att dess måldemografiska är för iPad. Och introduktionen av denna lägre kostnadsdesign med utbildning i åtanke, muddies dessa vatten ytterligare.

Med det sagt, som en del av sitt försök att vinna tillbaka några av utbildningsmarknaderna från sådana som Google såväl som Microsoft, kommer denna lägre kostnadsdesign säkert att charma och hjälpa verksamheten att göra just det.

Den här nya iPad har en 9,7-tums skärm, en 8-megapixel huvudvideokamera samt en HD Facetime-kamera. I hjärtat av enheten finns ett A10 -kombinationschip tillsammans med de typiskt GPS såväl som kompasskomponenter. Batteriets livslängd finns på 10 timmar. Som förväntat är stödet för Apple Pencil också där med individer som bara kan köpa blyertspenna för 99 dollar. Institutioner kan ändå få det för $ 89.

Apple har lagt till stöd för förstärkt sanning för att stödja klassrummet också. ”Den nya iPad är mycket mer flexibel såväl som kapabel än någonsin, har en stor näthinneskärm, A10 -kombinationschipet samt avancerade sensorer som hjälper till att ge uppslukande förstärkt verklighet, samt erbjuder oöverträffad portabilitet, enkelhet för användning såväl som såväl som Hela dagens batteritid. ”Och avslöjade massor av ny programvaruapplikation för både praktikanter och instruktörer (mer om det i separata meddelanden på RP-inspektera första sidan!)

Den nya iPad 6: e gen börjar på $ 329 för basdesignen på 32 GB, medan institutioner kan få tag på enheten endast för $ 299. Det finns av program andra lagringsnivåer som erbjuds såväl, liksom WiFi+cellulärt stöd, men för extra kostnad.

Beställningar kan göras idag, medan frakt förväntas börja om en veckas tid.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.