Så här testar Apple -spänningen motståndskraften hos iPhone 6 [Video]

Vi vet nu, tack vare Apples förtydligande att endast nio nya iPhones hade rapporterats som missformad som en del av Bendgate -sagan, att hela händelsen var en Enbart storm i en tekopp, men med Apple som nu introducerade både iPhone 6 och iPhone 6 Plus på 20 nya marknader över hela världen, var det officiella uttalandet verkligen nödvändigt. Nu har mycket mer detaljer dykt upp på exakt hur Apple garanterar att dess prylar är utvecklade för ändamål, och liksom fem stora spänningstester, har en företagstjänstemän noterat hur vissa 15 000 telefoner medvetet bryts i utvecklingsstadiet för att tillhandahålla sådana Problem som framhävs med Bendgate.

Apples SVP för hårdvaruteknik Dan Riccio, som talade med The Verge . ”

De nya iPhonerna läggs genom ett gäng rigorösa tester, som beskrivs som nedan.

Den första är det som kallas “trepunktsböjning”, som ser Apple Place förnuftig kraft på tre olika punkter längs enhetens yta. Det som utgör “rimligt”, exakt, är okänt, men med tanke på hur många människor slår sina prylar i fickorna och fortsätter att sitta på dem, misstänker man att nivån av kraft som appliceras under testningen är betydande.

“Tryckpunktscykling” placerar “betydande” kraft-betydande är en annan något godtycklig term-tvärs över skärmen, medan enhetens kant hålls på plats. Detta hjälper till att garantera att iPhone 6 och 6 Plus kan uthärda vardagstrycket, och bortsett från dussin som har påverkats verkar det som om Apples designtest var mycket mer än tillräcklig.

“Torsion Testing” ser att en enhet är vriden över 8 000 gånger, vilket gör att designers och ingenjörer återigen kan identifiera om varje väg har utforskats för att göra iPhone så robust som möjligt.

Det självförklarande “SIT-testet”, som ser en ingenjör sitta ner flera tusen gånger med enheten i olika fickor och positioner, är Apples fältprov bland de många maskinbaserade bedömningarna av robusthet, och med Apple som också utför verkliga liv Användarstudier genom arbetare som faktiskt använder enheten under en längre tid, systemet för testning och tweaking verkar mycket mer än grundligt.

Trots att Bendgate har fått massor av täckning har Apple snabbt snusat ut alla uppfattningar om ett stort problem, och även om programvarans sida av frågor fortfarande tydligt behöver arbete, kommer en enorm återkallelse av iPhone 6 och iPhone 6 Plus förmodligen inte att vara nödvändig.

(Källa: TheVerge)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.