Hur man nedgraderar iOS 12 till 11.4.1 Slutversion på iPhone eller iPad

Här är exakt hur man nedgraderar iOS 12 Slutversion till iOS 11.4.1 På din kompatibla iPhone, iPad eller iPod Touch på det bästa sättet.

Nu när iOS 12 är ute såväl som i naturen är det extremt förståeligt att fantastiska erbjudanden av människor vill ge det ett försök att köpa för att se vad de tror om de nya funktionerna som har lagts till. Det finns emellertid också massor av räckvidd för någon som kan uppdatera sin iPhone eller iPad till iOS 12 samt sedan önskar att de inte hade gjort det, av flera skäl.

Det kan i slutändan vara något som rör jailbreaking, en app som vägrar att bete sig eller bara en preferens för att något är den metod som den använde för att vara. Oavsett anledning är nedgradering vanligtvis den enda lösningen, liksom den är mycket genomförbar, åtminstone för nu.

När Apple fortsätter att indikera iOS 11.4.1 finns det tack och lov tid att få nedgraderingen ut. Om du är i krav på en teknik för att eliminera iOS 12 samt installera iOS 11.4.1, här är vad du kräver i köp för att komma igång:

En fungerande PC eller Mac med den senaste versionen av iTunes installerad.

IOS 11.4.1 IPSW -data för din specifika enhet, som kan laddas ner härifrån.

En förståelse att du bara kan nedgradera så långt tillbaka som iOS 11.4.1 från iOS 12 eftersom Apple inte längre undertecknar någon typ av extra firmware.

Med det allt täckt, här är exakt hur du gör att utföra nedgraderingen.

Steg 1: Mycket först, se till att du har laddat ner iOS 11.4.1 IPSW -data som vi diskuterade ovan. Det är, förståeligt, ganska avgörande.

Steg 2: Nästa upp, på din iOS -gadgethuvud till inställningar> iCloud> Upptäck min iPhone samt se till att funktionen är inaktiverad. Detta är viktigt.

Steg 3: På din Mac eller PC öppnar du iTunes samt länkar din iOS -enhet. Du kommer att kräva att sätta din gadget i DFU -läge som kan göras genom att följa dessa guider:

iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X -ägare: DFU -läge på iPhone X / 8: Här är exakt hur man går in i det

iPhone 7 eller iPhone 7 Plus -ägare: Gå in i DFU -läge på iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, här är hur

Om du har en äldre enhet, följ instruktionerna här.

Steg 4: Med din gadget i DFU -läge såväl som tillbaka i iTunes, håll ner valet som är nödvändigt på en Mac eller skiftet som är nödvändigt på en dator samt klicka på knappen Bring tillbaka iPhone/iPad. Du blir ombedd att välja dina IPSW -data som är den du laddade ner tidigare.

När uppgifterna har valts, låt iTunes göra sin sak som kommer att inkludera en omstart av prylar. När det är gjort är du helt uppe som kör med iOS 11.4 installerad.

Och det är allt som finns!

Du kanske också vill inspektera:

150+ iOS 12 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Jailbreak iOS 12 / 12.0.1 / 12.1 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

iOS 12 Kompatibilitetslista för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 12 IPSW -länkar och ställ in på iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.