iPad Pro Dummy Model Leak avslöjar flera portar, möjligen USB-C [foton]

AH, iPad Pro. Det är en gåta som har fortsatt att undvika oss i flera år, och som Apples förväntade anslutna TV -ansträngning har ännu inte realiserats. När något ryktas ad infinitum men är knappt läckt, som är fallet med den avancerade iPad Pro, drar det en hel del skepsis, men med sådana som Microsoft och Samsung har kommit genom storskärmade skiffer som droppar med kraft , det verkar förnuftigt att Apple kommer att följa efter på något skede. Här kastar en annan dummy-läcka upp den ganska intressanta teorin om att enheten kan inkludera en sekundär belysning / USB-C-port på sidan av kroppen, som ironiskt nog skulle överskrida den ensamma anslutningspunkten för den nya 12-tums Retina MacBook.

Med tanke på att källan till rapporten, tydligen plockade upp dessa bilder från Weibo, är det utmanande att verifiera, eller verkligen behandla bilderna med så mycket respekt. Det skulle inte vara för utmanande för någon att laga mat eller redigera en dummy -enhet för att skapa en berättelse, även om med tanke på att iPad Pro är utropad som en surfplatta som kommer att påverka MacBooks lapp, skulle inkluderingen av en sekundär port göra några känsla.

I en tid då Apple är ganska nöjd med att ta bort portar från MacBook verkar det som ett ovanligt drag, men eftersom den nya anteckningsboken innehåller en moderniserad styrplatta och ett tangentbord, skälen bakom den andra blixt / USB-C-porten för iPad Pro Kan vara att underlätta ett trådlöst tangentbord och mus.

Jag vet inte om dig, men uppfattningen om att Apple säljer idén om en iPad som sitter som en Microsoft Surface verkar inte riktigt verklig och skulle säkert strida mot allt företaget har slutfört med att optimera pekskärmsgränssnittet. Men medan iPad Pro förmodligen inte skulle ha sett dagens ljus under de sena Steve Jobs, verkar Tim Cooks äpple mycket mer benägna att tänka annorlunda (LY), och eftersom detta ihållande rykten inte kommer att skakas av, är vi verkligen angelägen om att se vart den här är på väg.

Det sista vi hörde, iPad Pro skulle produceras runt september, i syfte att en slutanvändarutgåva senare på hösten, när Apple vanligtvis tillkännager ändringar i iPad-line-up.

Tror du att iPad Pro kan vara den saknade biten av Apple -pusseln, om det säkert finns en?

(via: hdblog.it [Google Translate])

Du kanske också vill kolla in:

Apple skickar enligt uppgift iPad Air Plus med valfritt “Stylus” -tillbehör

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.